Tabung Masa Depan ...

Monday, December 02, 2013

Duchess of Cambridge @ Fundraising Event In London

The Duchess of Cambridge proves once again proves she's firmly 
wearing the fashion icon crown.
Wearing a black laser cut taffeta dress by British designer Alice Temperley, 
 Kate Middleton wowed on-lookers at SportsAid's Gala recently.
 
 She cut her usual slim figure in this nipped-in 50s style prom dress,
 inspired by Renaissance stained glass, while the knee length hem 
showed off her shapely pins.
Priced at £995 but already out of stock, fashion fans will be hard-pressed 
to emulate this chic look.
Kate added a flash of colour to her LBD, reusing a bold red clutch 
from her favourite designer Alexander McQueen.
 She finished off the look with a pair of Jimmy Choo suede pumps priced at £450.
Whatever the occasion, Kate never seems to put a stylish foot wrong.
 

30 comments:

Kisah Si Dairy said...

suka tengok wajah dia..

Raudzah Z said...

Cantik kate...kena aje dress tu dengan dia..

CikLily Putih said...

cantiknya dia ni ek

Montana said...

wow...lawaaaaa

mama aryan said...

Salam KA...cantik kate nih

Rai Ourkizuna said...

tetap cantik..

ALoNa CintamaniszLite said...

tanpa jemu ye KA sentiasa ikuti perkembangan dia.. :)

Deqla Manjew said...

wow.. makin cantik la kate nih..

Mummydearie said...

Sebab Kate yang pakai baju ni terus sold out. Kalau saya yang pakai, sure dress ni tak laku di pasaran :)

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Kakzakie said...

Perwatakan dia dan airmuka dia yg soft tu tambah menarik perhatian KA.

:: Mrs.Eady :: said...

KURUS NYERRRR....

paridah said...

secantik putri...

Ratu Hatiku said...

suka tgk dia...cantik! :D

Ratu Hatiku said...

suka tgk dia...cantik! :D

ummuaidan said...

kurusnya lah dia nie..
p/s-thanks KA..rakan seperjuangan dr dl lg..:)..inshaallah akan cuba intai2 KA n Adik, angah,along bila ade kesempatan..

Nastyna said...

I saw this moment on tv, tapi depa duk aklut fokus kat her grey hair. ada2 jer kan depa ni, orang dah cantik lawa macam ni lagi la depa tilik cari imperfection.

Puan Kutu said...

boleh tahan lawa la beliau ni..tak amik tau sgt pasal retis2 hollywood ni..tp depa byk duit,yg tak cantik pun boleh jadi cantik kan

Ira said...

Salam KA. Cantik la kate ni.. Slimnye dia.. Huhu..jeles plak. Hehe..

eita said...

orang comel..pakai apa pun tetap comel kan

izan mama mia said...

gojesnyer dia

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semakin cantik dan anggun.. :D

BM said...

Salam KA, singgah shopping :)

Knor said...

Mesti KA minat dia ni..kn

intanfirdaus247 said...

cantik!!!!

intanfirdaus247 said...

cantik!!!!

wantie said...

comey sok mo aih..

QasehnyaRania said...

suka rambut.santek

hainom OKje said...

Padahal baju tu simpe je pun...kalau OKje pakai mmg langsung tak cantiklah...apa tah lagi orangnya yg rendang hehe... tapi oleh kerana yg pakainya Kate, dah;ah cantik...bini bakal King pulak tu mmg cantik ajelah hehe

Fiza Rahman said...

Cantik dan slim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...