Tabung Masa Depan ...

Saturday, December 21, 2013

Kerja2 Sambil Bercuti Lagi !

Macam yang dah KA katakan 
Minggu bercuti2 part 2 buat KA lgi
Tapi kali ini cuma bersama2 anak2 & En Hubby
Sebenarnya pergi atas urusan kerja 
Sebab masanya panjang untuk 4 - 5 hari juga
Ajaklah anak2 & En Hubby sekali
It's oklah sebab Ummi dapat bilik besar sesuai utk family nanti
Tak jauh mana pun, cuma ke Selatan tanah air aje
Memang x sempat nak berjimba sangat sebab pergi atas urusan kerja
Meeting dari pagi hingga ke malam je kerjanyer
Plan2 nak dating2 & gader2 pun tak jadilah gamaknyer
Jadi anak2 , En Hubby lah yang layan & uruskan nanti yer !

 ( Kalau x berkesempatan BW, harap memahami yer )

49 comments:

NinaAz said...

selamat bercuti KA :)

Kakzakie said...

Ummi buat kerja anak-anak dan papa boleh bersuka-ria...

Aisy Nasiha said...

Bestla juga tu.. kerja sambil bawa famili.. semoga selamat semua urusan akak..

paridah said...

baguslah berkerja sambil bercuti bersama keluarga...walau sedikit masa utk bersama tapi tetap gembira menikmati waktu yg sgt berkualiti itu...slmt bertugas n bercuti juga...

wantie said...

kalau dah gitu kekdahnya... baik tumpukan ke kerja dulu KA. jgn hati berbagi dua udah le yer..


kerja mesti tip top. baru mantop

adrianna syaz said...

Selamat bercuti dan berhujung minggu KA :)

MulutPayau said...

bercuti sambil bekerja pun ok jugak..yg penting orang kesayangan di samping kita kan...

Tihara said...

tkpe KA YANG PENTING FAMILY HAPPY :)

Chic Na said...

at least dpt bersama family.. happy holiday kak..

done transitions.. :)

Mak Wardah said...

Semoga semua selamat & ka sekeluarga happy

aTieYusof Family said...

wah! kiranya smbil kerja smbil cuti2 ye KA... selamat bergembira bersama family tersyg ye..:)

Qaseh Wee said...

sekurang2nya dpt bilik free . tu yg best tuh .

suri said...

cuti lagi heeee yalah amik nuff untuk kamu heee..2 bijik inti ok yehaaaa!

BM said...

Masa yang ada dirancang sebaiknya...Semoga urusan dipermudah dan dapat cuti2... :)

Gee Lion said...

dan hari cuti saya pula adalah sesuatu yg sgt memboringkan! huhu..

singgah lagi ke sini setelah sekian lama... (:

Kasih Salina said...

bercuti sambil bekerja pun takpe KA..sambil menyelam sambil minum air..janji anak2 dan suami ada depan mata.

nurbijen said...

selamat berkerja sambil bercuti KA :)

Mimi Azirah said...

Bestnye bercuti

Maria Firdz said...

tapi seronok bila ada teman gini kn...

eMMe said...

selamat berkerja yea KA.. takpe.. Husband leh tolong tgk2kan anak2 yea...sambil tu ade gak tempat nak jalan2...

Deqla Manjew said...

owh kiranya akak out station la ni yer? syok la boleh bawak family..

Mummydearie said...

Bercuti sambil bekerjalah ni ya, KA. Makanya dah sampai ke Johor tu, anak-anak tak ke Legolang ke?

sal ya said...

saya jugak yg tak bercuti. huhu...

Ema Johari said...

amboi kak, sambung cuti lagi...selamat bercuti yer kak

lieyalatif said...

ok la tu KA ade gak keluar jalan2....syok tuh....

eima said...

bercuti sambil bekerja ... tp ok sbb anak2 dpt la berjalan ....

Zura@Iwan said...

berkerja smbil bercuti ye..
bestnya..
pergi mn KA?

mysha said...

Ala kak selit2 la time nak g dating tu hik3..

aTieYusof Family said...

Singgah selasa kak..:)

Puan Kutu said...

selamat bekerja dan bercuti ye KA..:)

acik idah said...

Errmm... kira ok la tue KA.. sambil kerja sambil rehat2 bersama keluarga... aktiviti yang best ialah jalan2 cari makan jer laa.. :D

vita min said...

Hi KA, Selamat bercuti! Nanti post gamba byk2...


JOM singgah!
http://vitaminformeandyou.blogspot.com/

Nieyl said...

Xpela kak..biasa la klu keje sambil nak berholiday nie...yg penting mereka dekat ngan akak kan.. :)

LydSunshine said...

Selamat bercuti KA. Takpe saya memahami sbb saya pon dah lama tak BW. Tak sempat ni. Bz.

AnneRaini said...

selamat bercuti kak KA.

m.u.l.a.n said...

mmg cuti sek ni busy semacam je...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tak apa akak. Nanti boleh curi-curi masa bila ada kelapangan.

kakchik@ella said...

Selamat Bercuti dan Bekerja KA

BUNDA a.k.a KN said...

salam hujung minggu dari bunda...selamat tahun baru 2014..

Aisy Nasiha said...

Lamanya kak bercuti.. best tu..

tirahzairi said...

take care KA

AmyZana said...

Its okay I understand. Saya blogwalk semula blog KA ni pun setelah beberapa minggu selepas KA kunjung blog saya sebab bulan December banyak betul pergi melancong.

J.Syazwana said...

lamanya tak datang blog KA ni. mintak maaf sangat2 ye. bz sikit. huhuhu. selamat berjalan-jalan. hihi

Ibu Lala said...

Bagus lah en hubby boleh uruskn ank ank. Umi boleh keje dgn tenang.

Kisah Si Dairy said...

takpe KA..nanti boleh curi masa sikit untuk mereka..

Rai Ourkizuna said...

selamat tahun baru KA.. dan selamat bercuti..hehe..

ejulz said...

waaaaaa.. seronok.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

2 dalam 1.. cuti sambil bekerja..

hainom OKje said...

Jb ke KA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...