Tabung Masa Depan ...

Friday, December 20, 2013

Maafkan KAMI, Maafkan KAMI, Ala2 Bujang Lapuk !

1st of all KA nak ucapkan terima kasih pada semua
Yang sudi tinggalkan komen pada N3 WAKTU CUTI2 KA yang ini 
Kekangan masa x mengizinkan untuk memilih 5 YANG TERBAIK !
 Nak minta Adik tolong pilih 5 YANG TERBAIK
Jadi lebih sampai 10 komen pulak yang dier pilih
Adik pesan suruh ucap tq pada semua yang suka baca cerita2 dier 
Paling tak boleh tahan Adik siap cakap
" Adik pilih sebab suka tengok gambar2 dengan anak2 dier ni, comel2 lah ! "
Jadi tak acilah lah macam tu, KA kena pilih sendirilah jawabnyer
Adik pun dah sibuk2 buat penanda buku untuk beri pada 5 pengomen terbaik
" Adik buat simple2 dulu, nanti kalau dah tau sapa pemenang, Adik buat cantik2, Tapi
takut tak sempat nak buatlah, sekolah nak bukak dah kan Ummi ! 
Jadi KA & Adik kena mintak maaf & sorry banyak2 dulu
X sempat nak pilih pemenag lagi buat masa ini
Lagi2 nak bercuti lagi ni
Tapi kenalah tunggu & sabar menanti,  mana tau rezeki uols nanti
Blog Uols di promosi di blog KA ni, In Shaa Allah
Macam rezeki yang KA dapat lagi
Datang jauh dari Tanah suci
Jubah menarik from my loving Uncle & Aunty 
Sepasang dengan selendang menarik lagi
TQ Aunty Ina, & mudah2an terus murah rezeki yer !

HAPPY WEEKEND & SELAMAT BERCUTI JUGA YER 
& LUV UOLS SEMUA !

36 comments:

Mummydearie said...

Hahaha.... Kiranya Adik dah berat sebelahlah ya tu. Takpa KA, slow2 pilih mana yang berkenan. Nak kejar pecut mana lagi. Gi cuti-cuti dulu, rileks minda pastu minta tolong Adik sekali lagi. Hahahah...

Nurzakiah Hanum said...

selamat bercuti

Khai♥Rin : anies said...

huhuhu pandai ye jawapan adik ni ;-)

NinaAz said...

Alhamdulillah. rezeki :)

Aku Penghibur said...

wahhh pandainya adik ^_^

Yumida Huda said...

adikterlebih pilih..sure dia suka komen2 pengunjung

Norhasniza Khalid said...

alhamdulillah rezeki... selamat bercuti KA

BM said...

Take ur time... :)

Selamat bercuti dihujung minggu..

Qaseh Wee said...


Cantik bookmark adik buat . selamat bercuti dan tahniah !

Chic Na said...

bestnya bercuti lagi adik ye.. ;)

Pha Is said...

mesti cantik jubah tu..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam KA..Alhamdulilah,rezeki dr Mekah tu

Raudzah Z said...

Comel bookmark adik...tahniah pada pemenang-pemenang ya!!!

Raudzah Z said...

Download & Intelligent Test for KA...

paridah said...

selamat bercuti lagi KA be happy.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat bercuti KA.. cantik penanda buku adik buat.. alhamdulillah ada rezeki dari tanah suci untuk KA.. :D

ummiross said...

hehehe..pandai adik. Penanda buku tu pun cantik.

Alhamdulillah, bestnya dapat jubah dari Tanah Suci..

Selamat bercuti lagi ye..

adrianna syaz said...

Selamat bercuti KA..adik buat bookmark ya..kreatif tu ^_^

asyifa mustaffa said...

Ada segmen apa KA buat..? Terlepas ketapi la ni...huhuhu...

suka suka said...

pergila bercuti-cuti KA... sekolah tak lama lagi... pasti sibuk lepas ni

BUNDA a.k.a KN said...

Selamat bercuti...jumpa lagi...

wantie said...

tu la kan..sekolah dah nak bukak. persiapan apa pun tak buat lagi

cantik jubah tu

Lynn Munir said...

Selamat bercuti KA.

ietams said...

Adik baca komen blog mamanya ke.. Sweetnya adik.
Mesti dia happy kan..
Baca komen2 mase dia x sihat aritu

Kasih Salina said...

mesti cantik jubah dari jauh tu KA..nice color juga..

Deqla Manjew said...

xper.. take ur time..pilih pemenang nanti dgn tenang yer adik.. heeee

sal ya said...

pandainya adik!!!

Puan Kutu said...

tuah badan dpt jubah n selendang.takpe slow2 pilih..:)

Malay-Kadazan girl said...

Hujung tahun ini selamat bercuti dan beristirehat dengan keluarga tersayang ;).

Nadratul Syazwana said...

Cantiknya jubah! >< Nad ada satu je jubah. Tu pun pernah pakai 2x je..

Mimi Azirah said...

kreatif adik buat bookmark...

mysha said...

OOO adik... tak aci nih hehehe

J.Syazwana said...

comelnya adik ni. hihi. mesti best kan kalau borak2 dengan dia :D

N.Aima K said...

wah termissed saya segmen kat belog KA..

kalau ada kesempatan jemput singgah kat belog saya join segmen saya pula :)

Fiza Rahman said...

Cute lah penanda buku adik tu.

Tahniah. murah rezeki kak KA.

Roha said...

wahh adik sebagai jurinya ye..ibu suruh pilih top 5 adik pilih top 10 hehe..bagus2 banyak lagi best kann adik :)
cantik penanda buku yg adik buat tu..kearitf!!..

tahniah pada yg menang..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...