Tabung Masa Depan ...

Thursday, December 19, 2013

Moga Berjaya Untuk PMR Yer !

Keputusan PMR keluar hari ni
Doakan yang terbaik untuk ALONG
Dan rakan2 sebaya dier
Apapun keputusannyer kita kena redha
Kerana kita dah buat yang terbaik !
Kalau cemerlang haruslah bersyukur banyak2
Andai gagal mencapai matlamat
Ingatlah perjalanan kita masih panjang & jauh lagi di hadapan yer !
Apapun ALONG dah bagitau KA awal2
Tak perlulah nak war2kan keputusan dier kat blog ..
Takut dier kecewa & takut juga dituduh riak pula
Ok, Ummi faham sangat2 ALONG !

Selain daripada memperolehi keputusan PMR 2013 dari sekolah, calon dan ibubapa calon 
boleh juga menyemak keputusan PMR 2013 secara SMS.

Kementerian Pendidikan Malaysia

Semakan Secara SMS

  • Semakan keputusan PMR 2013 secara SMS boleh dilakukan mulai pukul 10.00 pagi 19 Disember 2013 sehingga 11.59 malam 25 Disember 2013.
  • Cara semakan demgan menaip PMR [no, MyKad] [angka giliran] dan hantar kepada 15888, contoh PMR 951021145879 BC001A040 sms ke 15888.
  • Setiap sms yang dihantar akan dikenakan bayaran RM0.15 dan setiap sms yang diterima akan dikenakan bayaran RM0.20.

 DOAKAN YANG TERBAIK UNTUK SEMUA !

26 comments:

BM said...

Semoga keputusan cemerlang buat Along dan semua yg telah berusaha yg terbaik utk PMR ini.

aTieYusof Family said...

Doakan yg terbaik buat anak2 yg ambil result PMR hari ni..moga berjaya..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck utk adik2.

nuyui a.k.a miss YUI said...

isi tabung

intanfirdaus247 said...

salam kak Ka./.good luck Along! semoga beroleh keputusan yang cemerlang..amin

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Aisy Nasiha said...

Anak akak saya pun ada amik PmR.. tengah tunggu panggilan dia.. harapnya kepytusan dia baik....

Aisy Nasiha said...

Gudluck utk anak akak juga..semoga dpt keputusan yg terbaik..

Nieyl said...

Gud luck semua.. :)

Ema Johari said...

InsyAALLAH, moga adik dpt result yg cemerlang

lieyalatif said...

camne KA keputusan along...mesti dah tau kan....hope semua tersenyum gembira ...

Rai Ourkizuna said...

good luck untuk candidate PMR.. semoga cemerlang semuanya..

lizz said...

moga along berjaya...dan dapat keputusan yang membanggakan..

paridah said...

ALONG AMBIL RESULT PMR HARI NI YA...DIDOAKAN SUKSES CEMERLANG UTK ALONG N SEMA CALON2NYA..

Khai♥Rin : anies said...

dlm family thn ni xde sapa amik PMR..so all the best utk adik2 yg amik PMR

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga mendapat keputusan yang baik.. :D

faraherda.razalan said...

Moga dpt keputusan yg cemerlang. So, mcm ne resultnya KA? Heheheh~

Zura@Iwan said...

semoga along dpt result PMR yg terbaik..ameen

acik idah said...

Good Luck semuaa...

Apa pun keputusannya itu bukan pengukur kejayaan seseorang didunia & akhirat.. :)

wantie said...

tengah debar debar jugak ni.

Chic Na said...

dah habis debaran.. adik cikna Alhamdulillah berjaya.. :)

Mimi Azirah said...

Kptusan dh pun keluar..tahniah utk mereka berjaya

Mimi Azirah said...

Tahniah utk adik adik yg mik pmr

Mummydearie said...

Takpalah cakap kat Along. Kalau keputusan baik, baguslah. Kalau tidak pun, usaha lagi tingkatkan untuk SPM pulak.

Puan Kutu said...

tahniah along..apa pun keputusannya sucess is not being the best,but being at ur best..:)

Fiza Rahman said...

Along dpt brapa kak? SMoga cemerlang ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...