Tabung Masa Depan ...

Thursday, December 05, 2013

Salah Satu Sebab Kenapa Ummi Minat Jang Geun Suk, Angah !

ANGAH selalu tanya,
"Kenapalah banyak2 artis korea, Ummi minat dier ni sorang aje ha ???"
Salah satu sebabnyer ANGAH 
Sebab dier pemurah !!!!!!!!

'Pretty Man' Jang Geun Suk Acts Generously By 
Giving Winter Jackets and Food Truck To Staffs and Crew. 
 Jang Geun Suk proves again that he has a big heart by giving
 the members and staff of KBS 'Pretty Man'  
some padded winter jackets in this cozy weather !
As the winter comes in full force, the actor chose to provide 
each member of staff and even his fellow casts some jackets
 and also brought a food truck to make everyone's stomach full 
since they were working so hard on the set.

Jang Geun Suk shared that he thinks of every staff 
and even the casts as family, responding, "Prior to filming of the drama,
 I share a lot of stories with the staff and they treat me comfortably
 like a hyung or dongseng... We grew really close so I was able to adjust
 to the atmosphere on set quickly and act comfortably."

 Paling suka tengok Jang Geun Sek's angelic face ni He He He !
Lepas tu ADIK geleng2 kepala sambil kata
" Ummi ni ADIK rasa macam x sesuai aje ! "

 Source Info Dari SINI 

( Maaflah minggu ni busy sangat2,  BW mana sempat aje ! )

17 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Orang pemurah macam ni memang disukai ramai. Sebab dia baikkan akak KA.

Zura@Iwan said...

alamak sy tk kenal la sapa ni..huhu
tp cute muka dia..hikss

BaNu Syah said...

suka gak ngan jang geun seuk ni comel jer, lakonan pun okey, dok tunggu bilalah die nk dtg kt Running Man hehe.

Tihara said...

dulu saya minat layan chanel 393 tu skrg rasa cam tak sempat je KA :)

adrianna syaz said...

Murah hati rupa2nya..sya pun suka klu mcm ni..hehe

suri said...

asal dia kacak sungguh ahaks..klik dia 2x

ANIM said...

perangai secantik wajah..menang padan

Maria Firdz said...

lama tak layan drama korea.. :)

aTieYusof Family said...

Hehhee..tapi muka pelakon ni mcm unik sikit...:)

BM said...

Xkenal pelakon korea. Tapi kini baru berjinak2 tgok cite korea itupun sebab isteri asyik tengok je, dah terpaksa...tp ok gak citenye hehe

LydSunshine said...

hahaha... tetiba kena sound dgn adik camtu.

saya baru je kenal dia 2 hari lepas bila tetiba tukar channel kbs world ada episode 1 drama bel ami [pretty boy] tu. tapi rambut dia dlm tu boleh tahan la macam makcik joyah. hahahah...

mama aryan said...

hahaha...kelakar la ayat adik tu, biar la ummi nak minat artis korea, ok apa...

Mummydearie said...

Oh, saya tak kira... saya suka kat Kang Ji Hwan. Comel gila, cute gila, handsome gila. Pendekata mmg gila2 saya sukakan dia!

Deqla Manjew said...

owhh.... itu sbbnya.. hihi..

Fiza Rahman said...

Owh...kak KA pon minat retis korea juga yer.

Noe said...

noe pun suka sgt kt dia...hehehe

Ena's Stories said...

alahaiii..sy tak berapa minat korea ni KA...tapi depa ni cute² jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...