Tabung Masa Depan ...

Thursday, December 05, 2013

Segalanya Tentang Dier !

Ini antara lagu yang dier suka , Rendang tak berbuah by HATTAN
Tak tau lah sebab apa
Sedangkan dier sendiri tak rendang tapi tinggi & gagah
Aktif bersukan lagi macam ALONG lah
Atau mungkin sebab color nak sama2 ngan Hattan 
Dan setiap apa yang ditanamnyer
Pasti akan berbuah lebat contohnyer macam yang ni
Cukup hebat dalam aktiviti seni mempertahankan diri (TOMOI )
Berada di level yang paling tinggi ...
ADIK memang dah sah2 menurun dari dierlah ni...
Memang terror bab2 masak memasak ni
ALONG menurun kehebatan memasak dari dier jugalah kot
Antara menu dier yang menjadi kegilaan anak2
Sup Cendawan Black Pepper nyer !
Minat pada aktiviti berseni, kerja kreatif & bab2 fotografi ni
Memang sah2 menurun pada ANGAH & ADIK sifat ini
Tapi bakat ADIK lebih terserlah
Ini antara hasil keras tangan dier yang sedang dalam pembikinan
Kadang2 dah jadi macam Ahli kaji sejarah lah pulak
Bab2 sejarah ni memang KA surrender, x leh nak lawan dier
Bak kata ANGAH
" Abah memang terror bab2 sejarah, geografi & maths,
Tapi bab2 bahasa tak kiralah BM or English, Ummi jadi juara "
Sebenarnya anak2 tak tau juga
Yang Abah theyalls ni pakar bab2 petua
Tu sebablah di blog KA ni ada diselit2kan petua
Yang kebanyakkannyer dikongsi oleh si dier !"

Makanan kegemaran dier
Mesti yang limited edition punyer...
(Nak kena belanja lah ni ! )
 
 SIAPA DIER ?????...

Selamat hari lahir buat Hubby tercinta
&
Terima kasih atas segala2 
 Untuk selama hampir 17 tahun  ini !

 " And the end, it's not the years in your life 

that count, BUT

It's the life in your years!...

  We Love U ! " 

12 comments:

Shaiful Zaidi said...

Assalamualaikum KA..
lebatnya buah...rambutan ke pulasan?

lieyalatif said...

fuhhh melayut2 pulasan tu...terliur lieya tgk....

aTieYusof Family said...

Selamat Hari Lahir buat Hubby KA..moga sentiasa sihat, pjg umur & murah rezeki..amin! :)

adyna said...

Selamat hari lahir bt suami KA ;)

Fiza Rahman said...

KAk...sedapnya buah pulasan tu.

Happy birthday to your hubby kak KA.

Maria Firdz said...

wah... byk menurun kat anak2 ea..

BM said...

Kemana lagi tumpahnya kuah jika tidak ke nasi...
Selamat ulang tahun buat suami KA. Semoga panjang umur, sihat, bahagia dan diberkati.

mama aryan said...

hepi besday buat suami akak ye...

Mummydearie said...

Selamat Hari Lahir buat suami tercinta ya, KA. Moga panjang umur dan dimurah rezeki sekeluarga hendaknya.

P.S. Terkejut hari ni ada tetamu datang singgah di blog. Tak sangka pulak si Angah :D

Deqla Manjew said...

ingatkan sape tadi.. rupanya entri utk hubby yer.. selamat ulang tahun kelahiran buatnya.... =)

Noe said...

happy belated birthday untuk hubby KA..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu bersama KA

Ena's Stories said...

hepi besday untuk 'Dia' moga kebahagiaan KA dan 'Dia' sentiasa bekekalan...
jangan lupa belanja makan KA...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...