Tabung Masa Depan ...

Wednesday, December 18, 2013

WW : Malam2 Indah Cuti2 Di PNB Ilham Resort PD

Credit Photo To My En Hubby !

HARI NI BERBUSY BEE NANTI2 KA BW YERK !

30 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

paridah said...

dpt tengok pic2 cantik di PD pun tenang jiwa...slmt selesaikan tugas penting,

Norhasniza Khalid said...

memang nampak keindahannya tu kak... :)

Farah Waheda Wahid said...

nice view kak...done click nuff yer kak... ^_^

❤Kamsiah❤ said...

romatiknya suasana..

Khai♥Rin : anies said...

menggamit2 utk dikunjungi

LydSunshine said...

gmbr2 ni adik ke yg snap? biasanya dia suka buat keja gini.

wantie said...

cantiknya suasana malam... nampak tenang je..

ZazaMyMoon said...

Pernah ke Ilham ni dah beberapa kali.. tempat dia best.. cool je, kalau ambil apt yg tiga bilik tu kemain besau boleh main bola!

Aisy Nasiha said...

Cantiknya pemandangan kak....swronok dapat bercuti ye

Kisah Si Dairy said...

nice view....bestnya..

Eye_nee said...

seronoknya cuti...tenang jer kepala pdg view2 yg indah ni....

faraherda.razalan said...

Uish...mcm best je. Sy mmg plan nak ke PD dlm ms terdkt ni. Tgh usha2 resort.

adyna said...

Cantik cahaya neon ;)

Chic Na said...

keindahan terserlah.. hehe..

Bicara Kak Noor said...

happy holiday KA best nyeeee

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantiknya.. :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantiknya.. :D

BM said...

Malam yang indah dan nyaman di PD

che mid said...

sooo romantik ...rasa nak berasmaradana pulak...

nurbijen said...

pandai En hubby menembak... cantik.. nampak damai jer :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantiknya tempat ini KA. Teringin nak pergi juga.

Mak Wardah said...

KA, cantiknya pemandangan, mesti best

eMMe said...

indahnya suasana malam...

Zura@Iwan said...

cantik gk resort ni ye KA
bila la nk smpi PD nieh..

Mummydearie said...

Cantiknya waktu malam di PD. Tetiba aje teruja nak bercuti sama.

Raudzah Z said...

cantik..kita pernah stay sini...

Deqla Manjew said...

owh indahnya pemandangan di waktu mlm.. romantika de amor gitu.. eheheh...

Puan Kutu said...

indah permandangannya dengan lampu2 yg berkelip

Fiza Rahman said...

Dah lama tak gi PD.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...