Tabung Masa Depan ...

Wednesday, December 04, 2013

WW : What A Cool Uncle For Prince George !

Memang cool lah Prince Harry !

28 comments:

Knor said...

rasa mcm dah tua sgt anak2 diana ni..kan..kalau mak dia ada..mesti bongkok dah...heeheh

adrianna syaz said...

Adik prince william kn..:)

LydSunshine said...

dah besar dah prince george. sedap2 je badan dia. comelnya la.

❤Kamsiah❤ said...

willy masa muda2 dulu,hensem hehe.

Zura@Iwan said...

cool man..hehe

Nurzakiah Hanum said...

adik dia ek

hazwan hairy said...

muka mcm kate sikit..

Amanda Suria said...

Mak oi....cepatnya besar....

Deqla Manjew said...

oo adik dia yer.. nama pun adik bradik.. ada iras2 la jgk..

Khai♥Rin : anies said...

harry ni nmpk mcm da tua wpn usia muda

Mrs Velentine said...

awek dia ker tue..cunnya.....hehehe....klik2 nuff

izan mama mia said...

die nih xkawen lg kan

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comel masa kecil-kecil dulu.. :D

QasehnyaRania said...

dah besar. comel la. dap bdn dia

Aku Penghibur said...

oooo ini adik dia ye..baru tahu hahhaaha

asyifa mustaffa said...

Sy x brapa nak cam 2 beradik ni...kdang nma pun tetukar...hihi...

Nastyna said...

Be a good uncle naaaa... hehehe

Umi Qi said...

Hensem sgt harry nih hehehhe baik hati tgk dia dgn public :)

Kakzakie said...

Kakak tengok baby yg comel aje KA. Dah makin comellah...

eima said...

lg ensem dr abg die yg kian membotak tu ,... mmg keturan depa gitu kot pak die pun sama je

wantie said...

tengok si abang dah makin tua. dah makin botak. walhal tak de la tua mana pun kan..

hainom OKje said...

Prince Harry ni ada jugak mewarisi ayah dan abang dia tang rambut yeh KA...

Sylarius Yusof said...

Prince Harry ni nampak macam dah tua je bila tengok kat rambut dia tu macam dah makin menipis. Kena pakai Yun Nam Haircare ni, tak pun shampoo Ba Wang.

Mummydearie said...

Nape ek bila dah tua-tua ni, Harry lebih menawan daripada 'Freewilly'?

Fiza Rahman said...

Kejap jer dah besar.

Qhaifa Nur said...

tunggu turn adik kahwin pula KA...

Puan Kutu said...

dh bsar dah anak prince william.kemain comel...mmg cool la prince harry..:)

Ena's Stories said...

encem jugak...agak² tu leh masuk minang tak? hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...