Tabung Masa Depan ...

Monday, January 27, 2014

Anugerah Juara Lagu 28 Milik Hafiz !

KA tak tengok pun AJL 28 semalam
Kepenatan menguruskan banyak hal weekend semalam
Cuma Angah yang sibuk update pagi2 tadi dalam kereta.
Apapun tahniahlah pada semua pemenangnya,
Dan tumpang happy bila HAFIZ jadi juara ! 

Berikut adalah senarai pemenang AJL 28 tahun ini :-
Persembahan Terbaik: 
Hafiz 

Vokal Terbaik: 
Jaclyn Victor 

Tempat Ketiga: 
Awi Rafael & Altimate 

Naib Juara: 
Hyper Act 

JUARA nya....
Bahagiaku Deritamu (Hafiz Suip)
 
Lagu ini memang best pun !

( Minggu busy for KA  !! )

32 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah hafiz

msredcheesecake said...

memang best, tahniah pada hafiz n komposer...

BM said...

Salam KA,
Tahniah buat semua pemenang terutama Hafiz...

:: Mrs.Eady :: said...

ok..same la busy..

asyifa mustaffa said...

X tgk juga KA...x tau pun ia juga...hihi...
Bzy ya...wat keje bebaik ya...:)

lieyalatif said...

lieya pun suke lagu nieh...mmg patut menang pun...aim pun lagu ni menang...

are_lin@yu said...

semua blh diterima kecuali persembahan trbaik.hihi

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah untuk hafiz..

Zura@Iwan said...

suka gk dgr lagu hafiz ni..
tp smlm tk tgk pon AJL..
otw dr kg blk png..hehe

Ema Johari said...

tahniah hafiz dan pemenang yg lain

maszmadi said...

seperti yang dijangka... hafiz menang... yeay
walau x tengok mlm td.. hihi

Farah Waheda Wahid said...

walaupun tengok sekerat, tapi boleh agak Hafiz yang menang semalam kak...

Ann Ishak said...

saya pun dengar dalam radio je tapi tak semua, mujur je dapat dengar lagu Hazif tu :)

Kakzakie said...

Hafiz lagi ye KA. Kayalah dia ni:)

Mummydearie said...

Suka betul Hafiz menang. Lagu tu memang tangkap lentok dan saya suka sangat lirik2nya.

Khai♥Rin : anies said...

masing2 da boleh agk hafiz mmg bakal juara

Fiza Rahman said...

Tahniah buat semua pemenang. Tapi lagu ni memang best.

wantie said...

tengok gitu gitu je . tapi masa pengumuman hafiz menang tu memang tercongok kat depan TV lah. hahahahaha

LydSunshine said...

begitulah awan nanonanonano

ayut said...

Tahniah bt hafiz dan komposer serta penulis lirik bahgiamu deritaku...tahniah jgk bt yg len.black xde rezeki tahunni...

Ibu Lala said...

X tgk live pun. Tgk online jek.

Raudzah Z said...

tahniah Hafiz..keep up the good work!!!

ummiross said...

Tak tengokm juga KA..

Tapi Hafiz ni memang best suara dan lagunya..

AnneRaini said...

sy pun tak tengok..tido lagi best..hehe

Noe said...

kebetulan g umah mak cik...dia tengah tengok AJL ni...x tau pun...x pernah tengok muzik2 pun tahun lepas...

aTieYusof Family said...

Tahniah Hafiz..mmg dia layak menang..:)

m.u.l.a.n said...

assalam ka.. nanti email alamat rumah ya nak kasi gift sbb citer pasal blogging hari tu... email to o-mulan@hotmail.com

m.u.l.a.n said...

assalam ka.. nanti email alamat rumah ya nak kasi gift sbb citer pasal blogging hari tu...
email to o-mulan@hotmail.com

acik idah said...

idah tak tengok pun AJL nie KA.. tau2 dah ada result jer... hafiz menang.. hehehe.. ketinggalan zaman btul..!

ALoNa CintamaniszLite said...

sy tak dpt tgk kat skrin tv...masih dlm perjalanan balik ke taiping dari kl.
cuma dgr kat radio hot.fm aje.

hainom OKje said...

Okje lagi suka lagu Hyper x ke apa namanya hehe

Deqla Manjew said...

tahniah Hafiz.. lagu dia mmg best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...