Tabung Masa Depan ...

Thursday, January 23, 2014

Rezeki CPUV Nuffnang Awal Tahun Baru 2014

Memetik doa & kata2....
“Wahai Tuhanku, sesungguhnya aku berhajat kepada sebarang rezeki anugerah 
serta pemberian yang engkau berikan.” -Doa Nabi Musa
Hujan yang turun melimpahkan rahmat. 
Makanan yang baik dan halal membawa berkat. 
Perniagaan yang maju mengurniakan nikmat. 
Zuriat yang baik mendoakan kebahagiaan di akhirat.
Meski rezeki setiap manusia sudah ditentukan Allah swt, 
Usaha masih perlu dikerah, dan berserah adalah jalan terindah. 
Mohon & pintalah dengan penuh kerendahan hati, pasti Allah swt sedia mengabulkan.

Bercerita tentang rezeki ni
 Ingatkan En NUFFNANG dah x sudi nak menjenguk blog ini
Apalagi bila blog KA dah jadi ala2 suam2 kuku gitu
Di bulan Disember 2013 lalu membawa ke tahun baru 2014
Alih2 bila check dengan En NUFFNANG
Ada juga 2 CPUV yang menyinggah
TQ So much EN NUFFNANG & para pengiklan
Untuk CPUV di Tahun Baru 2014 ini...
 

Dan paling penting terima kasih pada semua kawan2 yang terus sudi 
Singgah & membaca blog KA yang nan hado ni yer
Dan sambil tu sudi clik2 iklan NUFFNANG kat sini  !
( Dah berkira2 nak cashkan semua akhir bulan ini ... )

43 comments:

Zura@Iwan said...

alhamdulillah..
rezeki2..
happy blogging KA...

Fiza Rahman said...

Tahniah kak. Saya x dpt BE lagi utk tahun baru ni.

Fiza Rahman said...

iphone & churpchurp.

yan's cottage said...

tahniah....rezeki tahun barulah tu...KA....

syiela said...

tahniah sis... saya belum menjelma lagi tahun ni

ZazaMyMoon said...

Congrats!

Mummydearie said...

Tahniah, KA. Semoga rezeki lebih murah lagi di tahun 2014 ni.

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah. rezeki yui lom lg..huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

churp2

Linda said...

congrats Kesuma..mesti senyum sampai ke telinga hihi ;)

Azee Hana said...

saya x pernah dapt...sob sob..haha

eima said...

alhamdulillah be kite sama

Amanda Suria said...

tahniah KA...SA x dapat lagi yang baru lepas cashout earnings ari tu....tgh sabar menanti ni...

asyifa mustaffa said...

Alhamdulillah...tahniah KA...
Sy x dpt lg thn ni...sbb malas kut...huhuhu...

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah! rezeki dr Nuff..:)

aizamia3 said...

rezeki.. Alhamdulillah.. ;)

Linda said...

Terima kasih sgt Kesuma sbb tegur...saya mmg x pernah setkan word verify. Selama ni confident sgt yg blog saya takde word verify...terima kasih yg tak terhingga Kesuma ;)

wantie said...

wah jelez ni... hehehe tak de lah.

Tahniah..

LydSunshine said...

tahun ni belum ada lagi cpuv. Takpe, insyaAllah akan dtg ada. mesti yakin boleh rakan muda!

sudipVSsenduk said...

Alhamdulillah, rezeki jgn ditolak..

MaMa Rey said...

Tahniah KA..alhamdulillah. .

❤Kamsiah❤ said...

tahniah..:)

adyna said...

Alhamdulillah rasa puas dpt hasil dr berblog kan ;)

Aku Penghibur said...

alhamdulilah rezeki ^_^

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum.... Seronoknya dpt cpuv dr nuffnang... sy blm pernah dpt lagi....

suri said...

yahooo nak klik 2x lagi boleh.ni dh sah aktif semula ke suem2 kuku lagi heeee

Kakzakie said...

Ramai yg belum dpt January ini tau KA. Kira KA bertuahlah ye. Alhamdulillah rezeki..

Tihara said...

alhamdulillah rezeki tu, bestnya :)

Eye_nee said...

tahniah la Fren....rezeki awal thn baru ni....

piqa da bajitos said...

fuyohhh

Noor said...

untungla KA..tahniah..smoga rzki btambah lg.

Noor said...

tahniah KA..smoga murah rzki..

are_lin@yu said...

alhamdulillah rezeki kan kak..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah.. tahniah KA.. semoga terus murah rezeki.. :D

Nurfaezah Abdullah said...

Alhamdulillah rezeki akak hehe

ayut said...

Rezeki KA..tahniah yer...

Raudzah Z said...

Tahniah KA..rezeki awal tahun ya... tapi tak ada pulak add tu nak clik..yang ada cuma churp-churp..so churp-churp for you!!!

Maria Firdz said...

Tahniah...

nurbijen said...

best neyr ada BE..
Bila la BE nak melekat kat blog saya tahun ni.... amik aura sikit dari sini :)

Sue-Rya Qistina said...

tahniah KA!
saya pun ada 2 BE yg tgh menari2 sama mcm BE yg KA dpt jugak..

Kasih Salina said...

syoknya KA..bulan jan ni saya tak dapat BE..huhu..sedihhhh..huuuwaaaaaa....

Deqla Manjew said...

alhamdulillah.. deqla dah lama x check nuffnang.. ape citer la agaknya.. huhu

hainom OKje said...

Tahniah KA ...syukur rezeki dtg tanpa diundang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...