Tabung Masa Depan ...

Monday, January 13, 2014

Semakan Kemasukan Kolej Vokasional & Sekolah Menengah Teknik 2014

Ingat tak Along ada dapat panggilan 
Untuk Ujian Bertulis & Temuduga minggu lepas
Keputusannya pun dah dikeluarkan hari ini
Alhamdulillah, Along berjaya
Berkat doa & usaha dier
Bukan senang sebenarnya, Ujian Bertulis tu Ok lagi
Tapi bab2 temuduga tu memang mencabar sungguh kata Along
Kalau dah minat tu memang kena jawap sebaik mungkinlah..
( Nanti2 KA ceritakan ya ! )
Dan In Shaa Allah
Along akan melaporkan diri pada 20hb Januari, 2014..
Jadi pada semua anak2 yang memohon sama
Boleh juga semak di link bawah ini yer

   http://apps.moe.gov.my/esptv/sptv_semakan2014/


SEMOGA BERJAYA SEMUA YER !
Dan doakan kejayaan anak2 kita terus
Di dunia & di akhirat ....

( Maaf sgt2 mood berblog masih ke laut even dah kebah dari sakit ! )

39 comments:

BM said...

Alhamdulillah...semoga Along berjaya. Semoga dipermudahkan segala urusan...

Mummydearie said...

Alhamdulillah, KA dah sembuh dari sakit. Mood berblogging ni bila dah lama tak menulis memang sering aje kelaut, KA.

Tahniah juga pada Along kerana berjaya dalam ujian kali ini.

Nurzakiah Hanum said...

great

Rai Ourkizuna said...

semoga berjaya along..

Kakzakie said...

Alhamduillah moa Along lebih gigih utk jadi kebanggaan.

Adik lepas ini sunyilah bila Along dah duduk asrama.

Queen Teratai said...

Alhamdulillah.. tahniah utk along...

paridah said...

tahniah along...KA jaga diri jaga kesihatan...

Knor said...

alhamdulillah..

azhan tak mohon mana2 pun..nti katanya satu hari dia akan keluar juga dr rumah..heheh alasan.

wantie said...

bila tengok entry ni teringat kat my niece yang tak dapat ke vokasional sebab papanya tak izinkan. huhuhuhuhu...


nice sharing

acik idah said...

Anak buah idah pun masuk kolej vokasional nie.. kat grik, perak.
Akan mendaftar masuk hujung minggu nie..

Get well soon KA..!

eima said...

ALONG DPT kv MANA ???

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah along.. semoga semuanya berjalan lancar..

Deqla Manjew said...

alhamdulillah..tahniah along..!!

Zura@Iwan said...

alhamdulillah..
tahniah Along..
study smart..

Haryati Faizal said...

tahniah along...

Yumida Huda said...

tahniah buat along
mog along sukses dlm pelajarannya

shasha yacob said...

tahniah. saya pun masih dalam meng re aktif kab berbloging balik nih hehe

Raudzah Z said...

Tahniah Along...semoga berjaya..& Salam Maulidul Rasul 1435 Hijrah KA...

ANIM said...

tahniah along..
anak ke 2 saya pun cenderung ke arah itu. nanti sharele cerita along

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, wahh bagusnya bagi link semakan di sini. teringat dulu mohon takdapat masuk. kihkih sampai kesudah spm kat menengah biasa je :)

hainom OKje said...

Ingat pasal entri tu KA...dah dapat yeh? Alhamdulilah...dapat course apa?

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah..tahniah Along..:)

Ieda Weda said...

congratulations along! I'm beyond happy for you! goodluck and take care :)

Acik Erna said...

Sekolah teknik pun kena temuduga ye KA..anak acik dulu mohon online dan dapat..dah pun habis 2 tahun dia di sek.men.teknik..tunggu keputusan spm je ni
lama acik tak baca cerita adik..ni pun guna talipun je..susah sikit..kecik

LydSunshine said...

Senang dah skrg boleh check online. Zaman kita dulu dok la berebut kt sekolah utk tau keputusan exam atau tawaran sambung belajar kena tunggu surat. Tahniah utk anak KA.

ALoNa CintamaniszLite said...

tahniah along....belajar bagus2 ye..
along masuk KV ke..SMT??

KA, leh bagi alamat umah tak??
hantar kat alonajalil@gmail.com ye...

Chic Na said...

tahniah untuk along.. :)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum..KA,

moga along berjaya dengan apa2 yg dicita2 kan.

mselim3

pls: xper KA.. mood mselim3 ada masa ke laut gak.. cuma istiqamah aje...xper mselim3 memahami situasi kekawan.

Kancil 8349 said...

tahniah....

Nieyl said...

Dlu mase skolah..ade gak mohon..tapi x dapat pun..hihihi~

Ema Johari said...

Tahniah Kak Long

aTieYusof Family said...

Singgah Rabu..sihat tak KA??

BUNDA said...

Alhamdulillah....

Tahniah along...

ayut said...

Tahniah along.....cayalah...

Ena's Stories said...

Alhamdulillah, tahniah Along..

R20 said...

Apa subjek ujian bertulis tu...

R20 said...

Apa subjek ujian bertulis tu...

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Tahniah along.

hainom OKje said...

Tahniah Along!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...