Tabung Masa Depan ...

Friday, January 10, 2014

Sungguh2 Tersentuh Dengan Tazkirah Dr. Ridhuan Tee Ini !

Salam Pagi Jumaat yang berkat ini
Sekadar perkongsian sesuatu yang sangat2 menyentuh hati
Biarlah ianya terus tersimpan dalam blog KA ini
Untuk kita jadikan panduan & iktibar pada diri & keluarga kita sendiri !

 

 Sesungguhnya, syurga itu di telapak kaki ibu !

( Banyak yang nak diceritakan, tapi belum dapat nak dratf pun sebarang N3 lagi !)

37 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, malam tadi tak dapat tengok. thanks sharing video. sheila nak tengok dulu ye :)

LydSunshine said...

Saya buka channel Oasis waktu final Pencetus ummah semalam. Tapi tak tgk fokus sgt sbb tgk sambil menjahit barut baby. Waktu segmen riduan tee tu, saya tak berapa tgk le, tapi lepas habis tu suami saya kata, sedihnya tazkirah tu. Saya, mujur tak tengok. Sebab kalo tidak mmg saya la nangis paling over skali. Kang kalo saya dah start rindu kat arwah mak, mula la murung je. Baik tak tgk.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam KA..ramai yg trsentuh hati...semoga ibu Dr Ridhiuan diberikn hidayah.Aaminn

Shark Kay said...

mmg ramai yg tonton malam tadi,
mmg sentap ler jugak dngar tazkirah beliau malam tadi.
finalis2 PU pun semua terbaek malam td.

Mia Liana said...

terima kasih atas perkongsian ini... ;)

Sue-Rya Qistina said...

huhuhu..xde astro, mmg x dpt nk follow la semua ni..tgk online je la jawabnye..hehe

wantie said...

ya betul tu KA. pagi tadi hubby mainkan sekali lagi video ni. sambil bersiap pun menitis air mata.

Kakzakie said...

Apa lagi kita ini adalah ibu juga KA. Jadikan renungan kita bersama..

Queen Teratai said...

MMG SGT TERSENTUH HATI KAN KA...

SYANI said...

Baru layan video ni kat fb.. Memang syahdu ler..

NM03 said...

part ni saya ketinggalan kak.....

are_lin@yu said...

sebak jgk ayu dgr..huhu

Eye_nee said...

Sebelum dia beri takziarh tu saya dah menangis KA...sbb minggu sebelumya pun..bila Ustaz Hassan Mahmud sentuh pasal ibu URT dah menangis..minggu ni dia berikan tazkirah pula...aduhai..tersumbat hidung saya mlm td dek tangisan yg tak berhenti..sedih sgt...

S. Faezah said...

teringat mak kat kampung..

Knor said...

knor setiap minggu sentap..

Rai Ourkizuna said...

ramai jugak yg share pasal program ni kat fb..

Ira said...

salam KA..
dah sihat ke?
inshaAllah, balik nanti nk tgk tazkirah ni. mujur ada kwn2 share dlm fb.

mama aryan said...

tak dapat tengok..malam td pun tak tengok

Mummydearie said...

Saya boleh tengok lagilah KA. Nanti nak buka bila ada masa, sekarang ni di pejabat takda boleh nak dengar. Pernah baca juga perjalanan hidup dan kisah Riduan Tee ni as a Muslim dengan keluarganya.

Rinna said...

Saya tengok semalam..mmg tersentuh.. ngalir gak laa air mata..

Zura@Iwan said...

sgt tersentuh KA
sy n hb bergenang air mata..
hb sy sure teringat akan arwah mil..
owhhh lg sy sedih..

Ibu Lala said...

Sebak dgr. Harap akan jd anak yg baik utk ibu ayah. Sy pun tgk online je.

Chic Na said...

kan.. sebak je.. sgt menginsafkan..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Terima kasih perkongsian ini akak. Memang menyentuh perasaan.

nurbijen said...

selalu rindu dekat mak kat kampung...
hanya doa aje la yg mampu dikirimkan agar mak sentiasa diberi kesihatan yang baik...

Gee Lion said...

daku tak sanggup nak tengok... ):

adyna said...

Byk gak tgk org update psl dr ridhwan tee. Ni , tapi saya tak de astro, nnt kna tgk kt you tube lah

ANIM said...

Setiap kali ustaz ridhuan bercerita tentang mendiang ibunya, jiwa saya pasti tersentuh. Hidayah itu milik Allah. Macamana alimnya seseorang... dia tetap x mampu nk berikan hidayah pd oranglain kan walaupun ibu atau anak sendiri...

Raudzah Z said...

salam hujung minggu KA..tak sempat lagi coz sekarang ni travelling..bila ada masa baru dapat tengok blog!!!

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...KA,

ramai yang menangis .. bukan tu aje.. mselim3 yg jiwa kental nie pun tangkap leleh gak...huhuhu sedih sangat3..

mselim3

Puan Kutu said...

apa saja yg berkaitan dengan ibu mmg mudah membuatkan kita tersentuh

Maria Firdz said...

penyampaian dari hati mmg akn beri impak kepada penonton..

yan's cottage said...

memang tersentuh kelubuk hati ini....

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

sangat bermanfaat perkongsian ini KA.. nak buka tak boleh sebab internet aiza agak slow..

- said...

tu laa...sangat tersentuh... saya duk layan sensorang kat opis ni.. sib baik la xde org nampak saya menangis... huhu

hainom OKje said...

Masa Dr Ridhuan Tee bagi tazkirah tu pun Okje tengok, mmg sedih, dia pun sebak masa tukan KA

Fiza Rahman said...

Saya tengok kat FB kak. Sedih sangat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...