Tabung Masa Depan ...

Wednesday, January 29, 2014

WW : Unique & Unforgettable Wedding Themes !

CARNIVAL
ALICE IN WONDERLAND
JAMES BOND
LORD OF THE RING
ROBIN HOOD
STEAMPUNK
SUPER HERO
HARRY POTTER
STAR WARS

36 comments:

msredcheesecake said...

macam2 diaorg ni...hhee

Nurzakiah Hanum said...

sweet

Sidratul Muntaha said...

lelama mcm costume party plak
ahahahhaa
adoi..
mcm2 la diaorg ni

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, wahh unik2 la diorang ni. dalam filem je kot, tapi buat macam real nak bagi yang terbaik kann

Kakzakie said...

Tak lama adalah org tempat kita yg nak ikut KA..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

menarik semua gambar-gambar ini.

AnneRaini said...

best betul tema kawen. kalau sy nak tema fantasi..hehe

Eye_nee said...

Inginkan kelainan..mat2 saleh tak per...dibuatnya ada org kita...bersanding kat pelamin pakai baju superman...haruuuu....

LydSunshine said...

wedding theme the lord of the ring yg paling saya suka. Tetamu pun supportive pakai baju yg mengikut tema.

asyifa mustaffa said...

Mcam2 pesen...

aTieYusof Family said...

Betul2 Unik ni KA:)

suri said...

hai..
saya suka yang no dua tu jer lain macam pelik jer.yang pertama dah biasa tengok hee...

KA sihat? sy ingat tak online rupanya bila tgok kt blog aiza ada update eh....tak cakap pun hu...

ekor 3 burung telah putus heee

rose bunquet said...

hai biar benar kalau mampu on kan sahaja bila lagi

BM said...

Mungkin kena letak sekali cik ta punya wedding theme baru lengkap...hehe

Tihara said...

cer buat tema bawang putih bawang merah.. :)

Deqla Manjew said...

unik n nmpk klasik gitu ...

Mira Adzlia said...

xmcm wedding da..huhu..cm party liar..hihi

Nurfaezah Abdullah said...

hehe kreatif. pandai main ngan tema.

wantie said...

lord of the ring tu. best lak tengok.

Mummydearie said...

Alamak, nampak tinggi pulak James Bond ni... Kalau saya, semua yang di atas pun tak mahu. Tapi tak tahu juga dalam kepala ni tema apa yang dimahukan...Eh, lupa pulak! Tak payah susah2 fikir pasal tema kahwin, anak dah dua :)

Khai♥Rin : anies said...

kreatif!

Knor said...

Syurga dunia utk mereka..Allah mmg nk mereka ni bijak pndai dlm hl2 gini..
yg dpt hidayah tu bersyukur sesangatkn..

Zura@Iwan said...

canggih theme kawin skrg..hehe

makchaq said...

Macam2 sebab nakkan kelainan...

Tapi belanjanyanya bila nak bertema2 ni mesti la lebih pulak kan..

Mayang ABDUL RAZAK said...

LORD OF THE RING TU PALING CLASSIC DAN BEST...

lieyalatif said...

ade je idea dieorg ni kan...pelik2 tapi menarik...

are_lin@yu said...

hihi mcm2 tema kwin..klu kt mlysia buat mmg unik ni

adyna said...

Gambar yang menarik dan kreatif ;)

Ema Johari said...

tema macam-macam...mereka sanggup berbelanja lebih.

tirahzairi said...

bajet besar nie...hihi

hainom OKje said...

Wah.....mmg unforgettable tu KA....mcm mcm org putih ni ek...

Raudzah Z said...

Robin Hood tu cantik KA..kita suka..

Nor Azimah said...

diorang memang camtu, tak payahla kita orang Islam dengan adat-budaya Melayu yang bersopan nak try ikut pulak, ikut sunnah lagi berkat...

nurbijen said...

yg lord of the ring tu mcm best jer...

Aisy Nasiha said...

Wah..macam2 tema perkahwinan ya.. mungkin orang ug macam ni suka kelainan dan nak dianggap hebat... sebab lain dr yg biasa

Maria Firdz said...

Unik.. Dan kt Malaysia pun org suka juga ciptakan kelainan dlm perkhwinan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...