Tabung Masa Depan ...

Thursday, February 20, 2014

2 Gaya Berbeza Kate Middleton !

2 GAYA BERBEZA KATE MIDDLETON ...

 " Kate Middleton proved that she isn't too posh to pick up dog poop.
The Duchess of Cambridge took her precious son Prince George 
 
and adorable pup Lupo for a walk in a London park on Thursday.
The 32-year-old royal looked casual for the stroll, sporting black yoga pants,
 a white T-shirt with a blue sweater, a thick white scarf, sneakers and a baseball cap.
And just like everybody else with a pet pooch, 
Kate stopped for a moment to scoop up little Lupo's droppings 
 and then tossed it in a nearby trashcan "
 

DAN YANG INI PULAK...WAKTU

" Kate Middleton and Queen Elizabeth II welcomed an esteemed group 
of British film and stage stars, including Dame Helen Mirren (the other Queen)
 at Buckingham Palace on Monday evening. 
 The event was a celebration of the Queen's sixty years as patron of 
the Royal Academy of Dramatic Art and the contribution 
that dramatic arts bring to national life.
The Duchess of Cambridge looked radiant in
 a recycled Alexander McQueen wool crepe pleated red dress, 
a frock she first donned to the Thames Diamond Jubilee Pageant in 2012. 
The 32-year-old wore her long thick locks down and finished 
the elegant formal look with Cassandra Goad "Temple of Heaven" earrings,
 an Anya Hindmarch "Maud" clutch and black Prada pumps "
  Yang pasti apapun yang disarungkan,
apa gaya dan warna sekalipun beliau tetap nampak cantik & gorgeous kan !
 Kalau tidak takkan ler Prince William tu tertawan ! He He He

36 comments:

Umi Nazrah said...

salam singgah. kalau dah cantik tu, pakai lah apa pun kan. tetap cantik ^_^

SYANI said...

Suka tengok Kate Middleton ni.. Memang modest princess..

Kisah Si Dairy said...

comelnya dia...KA minat dia ea..

JaSSNaNi said...

betul tu.. lawa sangat dengan apa yang dia pakai..

shasha yacob said...

ini lah sebab i minat kate nih, rendah diri orang nye. hihi

Deqla Manjew said...

mmg cun kate nih.. mesra pulak tu dgn smua org..

Fiza Rahman said...

Kak, KM ni pregnant lagi ker kak? Mesti akk tahu kan. Ker khabar angin jer. Sbb ada masuk paper. Cer citer sket...hehehe...

eMMe said...

Suke tgk style n gaya hidup dia.. nampak low profile.. like humble person kan KA...

Mummydearie said...

Betul tu, KA. Selekeh mana pun dia tetap lawa dan menawan aje.

Ema Johari said...

memang cantik..lepas bersalin still maintain lagi.

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya dia

Wak Gelas said...

chantekknyerr.,ehHHee

Nieyl said...

singgah petang

Sylarius Yusof said...

Pandai bawak diri Kate Middleton ni. Tak macam sesetengah bangsawan kat negara kita ni. Bongkak betul bila dengan public.

UmmuAidan-Arissa said...

gaya mesti maintain wpun pick up dog poop pun hehehe

aizamia3 said...

kalau nak tengok kate, tak payah google dah.. tengok kat blog ni je.. ;)

aizamia3 said...

kalau nak tengok kate, tak payah google dah.. tengok kat blog ni je.. ;)

Pha Is said...

bagusla..

Rasp said...

kate ni humble gitu...
lagi lahhhh rakyat sayang kan...

wantie said...

memang lawa.. terbaik!!!

Aku Penghibur said...

personaliti yang baik

Khai♥Rin : anies said...

kalu pakai baju berulang pn dia x kesah ni kn pula bergaya sempoi mcm tu

aTieYusof Family said...

Kate ni, semua gaya beliau adalah memikat hati...:)

sudipVSsenduk said...

kalau dia pakai kain batik,t-shirt dgn terompah sambil menyapu bawah pokok manggis pun masih nampak anggun.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

maintain cun la dia.. :D

Gee Lion said...

cantik dia ni..

tu je..

acik idah said...

Simple princess but gojess..! :D

Nastyna said...

sempoi jer dia ni kan, retis kita pun segan nak keluar pakai jogging pants hehehe

Tihara said...

memang sweet dan jadi perhatian ramai dia ni

ArELeEz said...

aura dia kuat! ditambah plak dgn sifat down to earth nye. beauty inside out.

BM said...

Tinggi sungguh si Kate ni! Kalau saya kat sebelah dia, mesti nampak kerdil jer.

Mimi Azirah said...

die memg low profile

RDZ Z said...

She looks gorgeous...

n O e s u h a i m i said...

gaya seorang ibu dan seorang korporat

LydSunshine said...

Cantik dia ni. Mmg dpt publisiti meluas kan.

hainom OKje said...

Betul tu....kalau idak takkan william tu mau! Hehr...manis si Kate ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...