Tabung Masa Depan ...

Thursday, February 13, 2014

7 Blogger Lelaki Melayu Terakhir Abad Ini !

Ingat lagi tak pada n3 KA yang ini
Sampaikan ada blogger yang satu ni
Dah naik segan pulak nak tinggalkan komen kat blog KA ni
Gara2 hanya dier sorang kumbang terselit2 dicelah2 bebunga2 wangi
Oklah sebagai tanda terima kasih KA pada blogger2 lelaki ni
KA nak review sikit blogger2 kaum2 Adam ni
Yang sudi singgah berkomen di N3 KA YANG INI !

Pertama sekali untuk tuan punya blog yang ini
( Jangan berhenti tinggal komen kat blog KA ni )
Dah tahap blogger jutawan tang pageviews dah ni
Tak caya uols kena tengok sendiri
Banyak sungguh info yang dikongsi
Memang tak lokek ilmu lah dier ni
& Kalau ke sini pasti rasa tenang dan damai je dilubuk hati
Se relaks nama blog yang diberi.....

http://relakssminda.blogspot.com

 

Yang ni pulak antara blogger femes juga ni
Memang rajin sungguh join majlis/event kat mana2 pun sekali
Siap ada buat bisness2 di blog lagi
Dan memang dah rupa2 retis juga dier ni
Glemer tau, siap dapat masuk dalam paper lagi
Walla, U memang terbaiklah wahai Adik Hazwan Hairy

http://www.hazwanhairy.com/

 

Bercakap tentang nama Nizam.Ariff yang ini
Kadang2 KA sendiri pun tak sempat nak terjah blog dier ini
Sebab ada 2 blog yang terbaik yang beliau miliki
N3 yang ditulis di blog yang ini sentiasa buat otak KA ligat berpikir2 sendiri  

 http://akuyangakut.blogspot.com/

Dan blog yang kedua pulak fuhhh, memang cantik2 bidikan kamera dier, KA gerenti !

 http://fotoblogaku.blogspot.com/

 

Mana2 yang rasa nak menginsaf2kan diri
Boleh singgah di blog kawan KA ini
Berkongsi hal2 agama yang terkadang buat kita berpikir2 sendiri
Apakah cukup sudah amalan2 kita selama ini
Bukan sekadar blog kosong aje ni
Hanya n3 & cerita2 terbaik yang sudi dikongsi2
 & Sejujurnya banyak persoalan2 agama yang akan terjawab di blog ini  !

 http://mselim3.blogspot.com/

 

Daddy penyayang kepada 3 boys yang comel2 ni
Dan hubby pengasih pada mummy yang memang terror membaking ni
Sering berkongsi2 ilmu2 kesihatan diri
Ala, dah memang doktor bertauliah pun owner blog ini
Paling best n3 dan kisah2 yang dikongsi
Digarap sesimple & sesempoi sekali
Cakap banyak pun x guna, uols terjahlah sendiri !

http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/

 

Tuan punya blog ni sukar KA nak jangkakan sebenarnyer ni
Sekejap dier datang, kejap kang sunyi sepi
Tapi tang n3 yang dikongsi
Selalunyer berkisah tentang apa yang terjadi dalam kehidupan beliau sendiri
Tapi, pasti tak lupa selitkan cerita2 semasa & sensasi
Yang bestnya, cerita2 dier kadang ada kaitan dengan kehidupan kita sehari2

http://citershark.blogspot.com/

 

  7.  Pokok Manggis Depan Rumah
Tuan punya blog ini
Memang pandai bikin duit dan cari extra money
Nak tau macam mana caranyer, kena terjahlah sendiri
Antara supporter blog KA dari dulu hingga kini...
Chop.. Chop...Chop.... KA rasa dier ni blogger lelaki
But kalau ler salah firasat KA ni, I'M VERY2 SORRY..
Apapun u dun worry...
Review pendek & promosi KA ni free.... so u takkan rugi, hehehe !

http://pokok2u.blogspot.com/


APAPUN, X KISAH LER BLOGGER POMPUAN KE LELAKI
YANG PENTING KITA ENJOY & SENANG HATI
( Sambil lompat2 gaya Nora Danish dah ni !  He He He )

26 comments:

Nizam.Ariff said...

Hehehe....jgn fikir byk2..

Nurzakiah Hanum said...

JOM TERJAH

CikLily Putih said...

KA,

langsung tak kenal diorang ni. lepas ni boleh la pi terjah blog diorang ek

Mayang ABDUL RAZAK said...

laaaaa... ye ke.. saya ingat blok pokok mangis tu pemiliknya pompuan...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, hehehe bagus review ni.. hehe sheila pun tak pasti berapa ramai blogger lelaki selalu singgah blog tu. macam perempuan lagi banyak je. hehehee

Daddy Ziyyad said...

Tq !!!!!

:)

Blogger pokok manggis depan rumah tu, saya igt kan pompuan. :P

❤Kamsiah❤ said...

laaa...pkok manggis tu lelaki ke..mati2 selama ni saya ingatkan dia wanita hehe

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...KA,

malu pulak tersenarai..hehehhe

mselim3

pls: pape thanks bebanyak pasal entry nie...

Dzureen Darwis said...

Alamak yeke yang terakhir ni? hehe :p

:: Mrs.Eady :: said...

terpaksa terjah nnti sb internet kurenggggg arini..

Shark Kay said...

aiseyman..
shark pn tersenarai ker..
heehe..
rasa bangga pulak..
thanx KA.

Sue-Rya Qistina said...

kenal dgn hazwan hairy dan shark je. yg lain2 x kenal. hehehe. dgn hairy tu dah berjumpa pun dulu, tapi hubby la yg jumpa sbb tempah bunting dgn dia

Zura@Iwan said...

bestnya blog KA femes la jugak kan
ada juga blogger femes yg menjengah
sy ni sebab tk de masa dan tk rajin kot berblogwalking
cuma rajin siggh blog yg betui2 ada skrg jek..hehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Terima kasih banyak KA atas review ini. Saya pun masih belajar dan mencari ilmu juga di dalam dunia blog ini. Saya memang suka baca cerita-cerita di dalam Blog KA. All the Best KA. :-)

LydSunshine said...

biasa follow blog daddy ziyad dgn nizam ariff je. Oo, shark pun. Yang lain kalau sempat, akan terjah satgi.

Deqla Manjew said...

blogger no 2,4,5,6 tu deqla kenal..sbb dorg ada gak komen2 kat blog deqla.. cuma deqla jarang2 komen kat blog mereka.. lps ni kena take note la..slalu berkunjung.. in shaa Allah kalo berkesmptn.. :)

shasha yacob said...

antara semua nih sorang je lah aku kenal . si HH. haha. aktif betul mamt nih haha

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza pun ingatkan pokok manggis depan rumah tu wanita juga.. hehe..

Tihara said...

saya ingatkan pokok manggis tu pempuan..
ehee

ayut said...

Eh...berderet jgk lelaki yg dtg ye blog KA.kat sini hery je knal ye.hoho

Myra Jay said...

Ramai jugaklah blogger laki KA :)
Takpe nanti nak terjah jugak klau sempat :D

Fiza Rahman said...

Blog DaddyZZZ dah biasa terjah. Nak terjah yg lain plak.

BM said...

KA...lain macam jer entri ni, macam nak amik hati jer...haha. Saya gurau jer la KA, mana boleh saya tak singgah blog sahabat yg banyak support saya selama ini.
Terima kasih KA.. :)

baby comel said...

Saya kenal yg paling top kat atas tu kak ka. Hehehehe, ada jugak kumbang kan,

Mummydearie said...

Jangan lompat lebih-lebih,KA! Kang kontroversi lah pulak... Eh, make sure Adik tak nampak nanti kena tazkirah panjang baru tau :)

Saya cuma kenal seorang, dua aje. Pernah juga terjah.

anyss said...

assalamualaikum,
mentang2 la cerita tentang blogger lelaki, siap lompat2 mcm nora danish lagi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...