Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 05, 2014

Flat Tummy Tips Dari Angah !


Angah dah slow down di blog DIER YANG INI
So minta KA kongsi2kan di blog KA ini ....

25 comments:

Kisah Si Dairy said...

thanks sharing KA

Farah Waheda Wahid said...

berguna ni tips ni, thanks angah... hik hik hik...

Ema Johari said...

tips yg baik...tp diri kena kuat

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, nice sharing. tumit sheila dah merekah teruk sgt ni. sheila pakai stokin time tidur dengan keluar rumah. tu effect kat tumit merekah ke? T____________T

Tihara said...

yang minum air banyak tu
bagus untuk metabolisme kan :)

asyifa mustaffa said...

Pernah tau tips ni..kdang termis juga KA...haha...

Manan Qayyim said...

ada benda boleh ikot...
ada juge susah nk follow...
mungkin sbb dh biase...

Recent Post from MQ~Live :
Jawapan Jakim : Isu Halal Starbucks & Coffee Bean.

nurbijen said...

petua berguna utk saya yg sedang cari petua nak halau lemak degil kat perut ni.... thanks KA :)

Qaseh Wee said...

nice tips KA . semuanya betul cuma kekadang tu nak gak merasa ... heeee

NinaAz said...

excercise kardio best!

Muhammad Taufiq said...


Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Bicara Kak Noor said...

aduh banyaknya, tapi kalau nak seribu daya kan jom sama2 flat kan tummy masing2 hahaa

Bicara Kak Noor said...

nak dengan tak nak je kan KA mesti rajinnn

Raudzah Z said...

Good tips KA...kita sekarang ni dah active balik dengan treadmill..mengah jugak..he..he

CikLily Putih said...

bagus ni, boleh cepat kurus. hahahha

Maria Firdz said...

Nice sharing KA... Insha Allah akn diamalkan nih...

Umi Qi said...

wahhhh nak copy entry akak nih boleh sis...hebat tau tips dia... :D mekasih akak...

Deqla Manjew said...

owh.. patotlah lama x nmpk along jengah blog deqla..huhuhu

Deqla Manjew said...

eh along pulak.. angah ler..hihihi..

aTieYusof Family said...

Nice tips...:)

Ibu Lala said...

Amboi angah pun ada blog ye. Anak sy pun suruh buatkn blog utk dia. Tp ibunya malas nak buatkan. Nanti dia pulaj yg over

Ibu Lala said...

Amboi angah pun ada blog ye. Anak sy pun suruh buatkn blog utk dia. Tp ibunya malas nak buatkan. Nanti dia pulaj yg over

Mummydearie said...

Thanks Angah for sharing. Aduh! Membacanya senang aje tapi nak mengamalkannya memanglah terkial-kial. Memanjang aje tak kuat iman dan selalu skip :)

Fiza Rahman said...

Good tips angah. Perut dah kempis. Ni tgh nak tegangkan kulit perut plak. Ada tips tak kak KA & angah...hehehe...

Noe said...

banyak tipsnya...ada yg boleh cuba...ada yg tak kut... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...