Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 12, 2014

Gamaknyer Blogger Lelaki Tak Minat Baca Blog KA Ni !


 Menjawab komen BM yang ini.......

 http://norumara.blogspot.com @ Deqla

http://mummydearie.blogspot.com/ @ MD

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/ @ Fiza

http://lovingwantie.blogspot.com/ @ Watie

http://atieyusoffamily.blogspot.com/ @ Atie

http://ceriterayanzur.blogspot.com/ @ Zura

http://anumzakie.blogspot.com/ @ Anum

http://myblogsantai.blogspot.com/ @ Raudzah

http://hainomokje.blogspot.com/@ Okje

http://relakssminda.blogspot.com @ Bin Muhammad 

http://www.mizzaiza.com/ @ Aiza

http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/ @ Kak Paridah

 http://akuayut.blogspot.com/ @ Ayut

 http://zakiepurvit.blogspot.com/ @ Kak Zakie

 http://aisy-nasiha.blogspot.com/ @ AisyNasiha

 http://aniesandyou.blogspot.com/ @ Anies

 http://lydsunshine.blogspot.com/ @ LyD

 http://puankutu.blogspot.com/@ Puan Kutu

 http://ceritadanishdanumi.blogspot.com/ @ Nurbijen

  http://herba-tihara.blogspot.com/@ Tihara


Yang di atas ini latest list pengomen tegar di Blog KA buat masa ni, TERIMA KASIH DAUN KELADI....
See....Out of 20 hanya sorang je lelaki, which is BM, Ater rupa ini nak direview camner ni...
So, kena tepuk dahi tanya diri sendiri, Gamaknya orang lelaki tak minat baca Blog KAlah ni .. hehehe
Apapun uols semua leh terjah semua link blogger kat atas ni, Memang terbaik ler, KA gerenti ! 
( Ehsan Google )
Sebenarnya ada juga pembaca blog KA dari kaum Adam ni, 
Tapi mungkin jumlahnya tak ramai berbanding kaum mak2 ni
Apapun setiap yang sudi singgah, sangat2 KA hargai, Tak kisahlah pompuan ke lelaki !!!!!!
Yang penting kita sama2 happy,  Lagipun blogger2 lelaki ramai dah capai tahap diva2 dah sekarang ni ....

53 comments:

Deqla Manjew said...

terima kasih atas penghargaan ni yer kak KA.. tentu ada tu blogger lelaki singgah blog akak.. tp silent reader kot.. hihi

wantie said...

erk... http://lovingwantie.blogspot.com/ pun hado jugak yer. ngeeee


sila sila sesapa sudi kenalan. ecey cey..

Fiza Rahman said...

Tahniah lah buat BM kerana terselit kumbang sekor dalam banyak² bunga tu...hehehe...

Fiza Rahman said...

Churpchurp

izan mama mia said...

walau tak tinggal komen mana tau ada juga pengunjung lelaki..

suri said...

hai belog hamba lagi sedih kalau tak gerak tak de mana orang mampir ahaks...

nuf...nuff sana sini ting..tingg

UmmuAidan-Arissa said...

blog sy pun pengomen lelaki tuh cuma 1 atau 2 jer..silent reader tak tau..hhehe

Mummydearie said...

Blog mak-mak ni, memang mak-mak juga yang rajin mai sini :) Thanks KA.

Tihara said...

ehee, nama saya ada, terima kasih KA
:)

paridah said...

TERIMA KASIH BANYAK KA HARGAI KUNJUNGAN KAK...RASANYA RAMAI JUGA PENGUNJUNG LELAKI SEDUNIA YG RAJIN SINGGAH BLOG KA...CUMA XRAJIN NK TULIS2 KOMEN MCM BM...

Roha said...

tahniah pada pengomen2 tegar ni..korang semua adalah blogger owesome..:)

maybe silent reader kebanyakkan nyer lelaki..tu yg segan nak drop komen hehe..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, hehee bestnya dapat review.. teringin nak dengar orang review blog sheila tu. muahahaaa

LydSunshine said...

Sama la KA, blog saya pun jarang ada pembaca lelaki. Org lelaki biasanya suka berita yang fakta2 je. Yg cerita drama2 mcm kita ni takde nya derang nak ikut sgt. Kalau ada pun tgk mood jgk. Hehe,.

Kakzakie said...

Yeay.. Yeay!! kakak ada dalam listlah. Happy sangat tau kakak ni KA

Terima kasih juga dari kakak sebab KA pun selalu ke blog kakak:)

asyifa mustaffa said...

Ada kut KA...myb silent reader....:)

Noe said...

pengunjung lelaki ramai jadi silent reader kut...segan nk selit di celah2 bunga tu...

tahniah pada mereka yg masuk dalam list

zaza nizam said...

as salam KA,
lama xjenguk sini hehe.... wah!!s emua hebat2... tahniah :)

zaza nizam said...

As salam KA,
lama xjenguk sini hehe..
owhh! semua hebat2..tahniah diucapkan :)

Nurzakiah Hanum said...

terima kasih atas penghormatan ini
hehehe

BUNDA said...

Ada tu..mungkin mereka singgah tanpa tinggal komen kot..

hajar said...

lelaki malu nk tgl komen kot...

JunAina said...

Bukan tak minta tapi agaknya blogger lelaki ni tak ramai kots...:)

Kadang2 lelaki ni bukan bidang depa tak maunya depa komen.

Zura@Iwan said...

alahai...tk per KA
laki ke pompuan yg byk tk kisah kan

asal org suka mai blog kita
blog KA..ramai gk yg dtg siggh
zura ni...tk femes KA

neway..thks sbb glamorkan blog zura kt n3 KA ni..terima kasih daun keladi KA suka dtg blog zura & tigglkan komen..

syg KA..

Shark Kay said...

hehehe..
no komen ler KA..
maybe tu salah satu faktor blogger lelaki kureng :)

Rai Ourkizuna said...

silent reader agaknya.. malu malu.. hehehe

Kasih Salina said...

saya suka blogging tp takde masa nak bw..kagum dgn KA..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Blog saya tak ada dalam senari..huhuhu..

hazwan hairy said...

blog saya xlekat2 lagi..xmampu lawan dorg ..haha

mama aryan said...

assalam KA...

lama rasanya saya tak menjenguk blog nih,x sempat..ujian dtg bertimpa2.

semoga KA sentiasa sihat hendaknya ye

Khai♥Rin : anies said...

TERIMA KASIH BYK2 KA!!

BM said...

Ini yang buat saya segan nak komen dah ni...huhu. Lepas ni jadi silent readers je la...malu pulak terselit dicelah2 bunga.
Tak pe ke KA?...nanti mesti KA tak singgah RM lagi dah....:(

QasehnyaRania said...

tahniah buat kesemuanya

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...KA,

pape tahniah kepada yg tersenarai..
sorry KA lama x visit sini.

mselim3

Nizam.Ariff said...

Aku blog lelaki...
Tapi ramai yang tingalkan komen adalah blogger wanita juga...

Agaknya lelaki suka sembang dalam what'sup kut... hahaha

Betul juga kata LadySunshine, blogger lelaki banyak jenguk entri tentang memancing, umpan memamcing dan DIY... walau sudah berkurun entri itu masih menduduki tangga teratas setiap minggu..

Nizam.Ariff said...

Aku blog lelaki...
Tapi ramai yang tingalkan komen adalah blogger wanita juga...

Agaknya lelaki suka sembang dalam what'sup kut... hahaha

Betul juga kata LadySunshine, blogger lelaki banyak jenguk entri tentang memancing, umpan memamcing dan DIY... walau sudah berkurun entri itu masih menduduki tangga teratas setiap minggu..

are_lin@yu said...

dah nyata blogger prmpn lg rmai dr llki sbb ska berceloteh.hihi

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...KA,

sebenarnya blogger perempuan lebih ramai daripada lelaki.. lelaki nie semakin kurang...hhehehe

mselim3

Kisah Si Dairy said...

mmg rata rata blogger adalah wanita KA...hehehe...

Dzureen Darwis said...

Mungkin diorang silent reader kot?

aTieYusof Family said...

Terima Kasih juga KA..sbb rajin singgah blog sy...:)

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum....nk blogwalking jika ada kesempatan nnti...

Eye_nee said...

Mungkin bila berbloq ni lelaki jd lebih pemalu kut KA..tu yg jd silent pembaca jer..malu nak komen tp mahu nak baca...

Puan Kutu said...

lelaki byk jadi silent reader kan KA

Kakizan Omar said...

Ramai yang jadi Silent Reader jer kot KA.. :D

Daddy Ziyyad said...

blog saya pun, majoritinya yg selalu berkunjung, wanita :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

terima kasih KA.. pasti ada lelaki yang singgah juga tu KA, mungkin mereka ada yang jadi silent reader..

RDZ Z said...

Thanks KA...Dia orang jadi silent reader agaknya...Tq to you too coz masih sudi support Blog Santai...

Haryati Faizal said...

baru sempat nak menjenguk umah KA, hihi...

Aisy Nasiha said...

Haha... ramainya blogger tegar dlm senarai KA ni. Memang blog KA ni ramai peminat nampaknya

ayut said...

Eh2x...tersenarai..mekaseh KA.Lelaki ni sukanya bace jr.komen jarang.hihi.tu mcm xnmpk je kehadirannya

Cho Zila said...

ater camnerkan..

shasha yacob said...

ater tak minat kot. dorang malu nak komen lettew. haha

Mimi Azirah said...

in shaa Allah ada yg singgah nti tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...