Tabung Masa Depan ...

Thursday, February 13, 2014

Hebatnya Penangan Kate Middleton !

Kate Middleton ni masih tetap nampak cantik dan menawan
Walaupun dalam persalinan 
Yang pernah beliau guna pakai sebelum ini....

Kate Middleton first wore the Jenny Packham gown
 at an Action on Addiction gala in October 2013
 
 

But Kate Middleton returned to the spotlight in style last night 
as she made her first public appearance for the The Portrait Gala 2014
 at the National Portrait Gallery in central London.
  Cuma ditambah  necklace aje yang katanyer on loan from Queen Elizabeth II.
Dah kalau dah namanyer Duchess Of Cambridge kan.......
What can I say ....
 .................PERFECTION ler !

29 comments:

LydSunshine said...

kate ni ala2 diana skit kan KA. Cara dia membawa diri dia tu ada sikit2 persamaan.

Sue-Rya Qistina said...

mmg cantik sgt sgt dia ni kan.. :)

cahaya nur said...

memang cantikkkk...

Nurzakiah Hanum said...

cantik kan

paridah said...

cantiknya sang puteri...apalagi dgn kalung permata yg luxury..telan liur saja...

aizamia3 said...

dia memang cantik.. bila tengok dia teringat pada puteri Diana..

Farah Waheda Wahid said...

she's a diva kak...

Linda said...

simple tapi cantik...less is more! suka sgt tgk Kate...she's so adorable

Zura@Iwan said...

dia pakai apa pon lawa la kan..
nice dress dia..simple

eMMe said...

suke tgk gaya Kate, Gaya, Mutu keunggulan.. harus dicontohi.. jiwa rakyat kot kan KA...

shasha yacob said...

suka lah cara penampilan si kate nih. perfect x)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantiknya baju dia.. :D

Tihara said...

cantik macam anak patung

ietams said...

Dia memang da bomb!
Stunning!

Kisah Si Dairy said...

cantiknya dia..

Dhia Dirham said...

cantiknya

ayut said...

Dh recyvle pon akn tetap..cantikla kate...hahaha

Nastyna said...

kalau dah lawa, pakai apa pun tetap lawa. and dia ni mmg lawa.

wantie said...

Fuh..lawa giler dia. Mcm diana kelahiran semula la

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Orang cantik..pakai apa pun cantik juga KA kan.. :-)

OhPanduan said...

cantik Kate ini.

Myra Jay said...

Cantikkk!!!

Fiza Rahman said...

Sangat cantik ☺☺

Shark Kay said...

fuuuhhh..
org kalau dh cantik pakai apa pun tetap cantik.

BM said...

Yang lagi hebat adalah yg tergantung dilehernya tu! MEsti mahal giler!

baby comel said...

Yes, perfect. Mmg cantik dia

Mummydearie said...

Orang dah lawa, KA. Pakai apapun memang lawa. Simple pun lawa!

Eh, boleh plak mereka ni pakai baju lebih daripada sekali nak attend function yek!

Deqla Manjew said...

x tau nk komen apa dah.. cantik cantik cantik cantik cantik..!!

ArELeEz said...

cantik! t'serlah beauty with the brain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...