Tabung Masa Depan ...

Thursday, February 06, 2014

Kate Middleton & Prince George On His 1st Tropical Getaway !

It's a big week for the 6-month-old prince ! 
Kate Middleton carried the little royal in her arms as she disembarked
 from a British Airways plane at a Caribbean airport and then transferred to a smaller aircraft. 
George was decked out in a light-blue outfit and a matching striped hat 
while Kate went casual in jeans and sneakers.
There was no sign of Prince William, though, who is missing out 
on the vacation to stay in England and 
complete one of his courses at Cambridge University.
an island where the Middleton family often visits....

 
 
 

22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow :)

Bicara Kak Noor said...

bestnya kalau dpt tengok depam mata kan..

❤Kamsiah❤ said...

mak aii...maid dia,bodyguard dia...ramainya..

Fiza Rahman said...

Tak nampak sangat muka bb KM ni. BOdy maintain cantik.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Orang glamor sering jadi perhatian media.

OhPanduan said...

Comel puteri baru mereka..

nurbijen said...

kejap jer putera diraja tu besar...

Nastyna said...

dah besar dah anak dia.. hehehe macam tu jer dia pegang putera.

Raudzah Z said...

Ramainya escort KA..prince to be lah kata kan..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Noe said...

pipi kate nampak berisi sikit...tp tetap cantik

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Seramnyaaa..dia pegang bbay sebelah tangan jer.Apa2 pon kate mmg cantik!

suri said...

anak siap turun padang ahui....klik2 nuff

Maria Firdz said...

Dasyat tgk.dia.pgg anak dia..

BM said...

Ingatkan KA dah tak mengikuti perkembangan mereka... :)

ietams said...

selamba je di dukung baby macam tu je eh.. huhuhu..
walau ape pun, Kate memang cantik saaaangat

Zura@Iwan said...

hehe..
dia gendong anak dia cm gitu je kan..

wantie said...

erk.. memang dorang pegang baby gitu ek? risau pulak. klau gini la cam no nak dinamakan warm hug kan..

Mummydearie said...

Eh, ramainya ahli rombongan! Macam takda privacy pulak. Pegang baby camtu aje aduhai...

Haryati Faizal said...

sempoinye dia...

ayut said...

Kurusnya la Kate ni..huhu

Deqla Manjew said...

ehh nape kate pegang baby dia camtu jer? baby dia tertunduk dah x nmpk muka.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...