Tabung Masa Depan ...

Tuesday, February 11, 2014

Last Review - BLOG RASP

Siapa yang kenal dengan tuan  punya blog yang ini

http://espritrasp.blogspot.com/ 

 Antara teman alam maya yang kerap bertandang ke blog KA ni
Dengan meninggalkan komen2 yang bernas sekali
Tapi la ni blog cam dah senyap dan sunyi sepi
Awat hang busy sangat2 ka la ni ??? He He He

Blog ini sesempoi tuan blog ini sendiri
Kisah2 & n3 yang dikongsi
Banyak berkisar kisah dalam kehidupan beliau sehari2
Cerita anak2 yang duduk jauh di mata but dekat di hati
Dan kisah si comel Sapphire yang sering KA nanti2
Yang muda setahun dari anak KA  si Adik ... He He He
Kadang2 ada juga perkongsian isu2 semasa & kisah2 sensasi
Yang terkesan betul di hati ni....  !

Tapi, apa yang pasti
Mesti akan selit2 Al kisah tentang geng2 PELANGI !
GENG PELANGI ??????
Aaa. yang itu nak tau lanjut UOLS kena terjahlah sendiri...
Apa yang boleh katakan di sini
Tuan tanah Blog ini memang mesra alam sungguh kalau x busy !
Kalau x caya, cuba uols semua perhati kat side tepi blog ini
Sikit punya banyak tu Award & Anugerah yang kawan2 blog dah beri
X gitu Mrs RASP !
 
 Bercakap tentang susun atur gaya blog ini.....
Mungkin tuan punya blog ini suka sesuatu yang simple cenggini
Tak payah banyak nak tambah aksesori yang heavy2
Even warna latar blog pun putih suci
Tapi Mrs. Rasp, kalau ditambah coloring 1, 2 ,3 lagi
Atau ditambah2 7 warna2 pelangi
Mesti tambah2 malatopslah blog ini nanti .....

( Selesai sudah review 5 blog yang terbaik, macam best pulak review blog orang ni ,
Kalau ada masa, macam nak buat lagi.... !!!! )

23 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jom terjah

Dzureen Darwis said...

Wah bestnya bila ada orang review blog kita :p

wantie said...

tak pandai lak nak review blog orang KA.

k..k.. nanti terjah sana pulak yer

Fiza Rahman said...

Ok. Nak terjah jap.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. terjah menerjah. heheeee

paridah said...

jom ramai2 berkunjung ke blog yg direview..

Acik Erna said...

Acik suka baca review blog ni KA

zila norazila said...

Nnt akk nk terjh blog diorg la..

Tihara said...

bertuah bila blog direview orang :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

best ada orang review.. :D

QasehnyaRania said...

ada masa akan terjah :-)

BM said...

Xde ke blog lelaki menjadi idaman KA utk review ke? (selain blog saya lah)

Muhammad Khairuddin Lim said...

salam kenal..telah add anda sebagai follower. salam blogging.

ummiross said...

bolehlah berkenalan juga nanti..

Nadya Dyana said...

okey nak singgah :D

Maria Firdz said...

De kesempatan nnt blh terjah...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik blog ni KA. Macam blog Ka juga. Cantik dan bermaklumat.

OhPanduan said...

Mari kita semua pergi tengok blog ini. menarik review yang KA buat.

Noe said...

x pernah lg terjah blog tu...

Deqla Manjew said...

deqla x kenal lagi ni.. nanti nk terjah la. :)

Mummydearie said...

Siapa tak kenal sis Rasp ni. My blog pun dia antara yang pertama sudi menjengah. Betullah KA sekarang ni sunyi sepi aje sis ni. Very the busy di alam nyata ke?

ayut said...

Ayut xknal lg blogger ni....nnt ad msa ayut akn ke sana..simple2x pon byk award jgk dpt ye.terbaiklah...

shasha yacob said...

terjah jangan xterjah. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...