Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 05, 2014

Rasa Nak Berendam Di Wedding Rasah Kemayan !

Memenuhi salah satu undangan perkahwinan
Dari My Aunty kesayangan
Jadi Hari Kedua CNY, KA & family bersesak2 ke Seremban
Perjalanan sejam jadi berjam2
Akhirnya sampai jua di Rasah Kemayan
Tengok air tengah2 panas rasa nak terjun masuk dalam kolam...

Gaya Adik sebelum acara makan2...
 
 
 
 
 
Apapun terima kasihlah atas jemputan
Dan mudah2an kami sekeluarga mendoakan
Pasangan pengantin Farah & Anas berbahagia & berkekalan...!
( Update :  Gambar pengantin x sempat nak transfer dari tab ... hehehe
layan gambar kecik pengantin pink dari jauh tu udahlah !)

22 comments:

eMMe said...

KA, 1 je kurang, takde gambar pengantin.. overall cantik sgt view tepi kolam nih... suke...!!!

Amanda Suria said...

ooo..tgok air kolam tu rasa nak terjun rupanya....SA ingat sebab cuaca panass....kan?

Nurzakiah Hanum said...

cantik tmpt dia

BM said...

Saya tengok kolam tu lagi berselera dari nak menjamah makanan! :D

Fiza Rahman said...

Selamat pengantin baru buat mereka.

Memang best lah kak klo dpt terjun dlm kolam tu. CUaca memang panas berdenting lately ni.

Rinna said...

Waah kenduri kawin tepi kolam..mana tak naknya rasa nak terjun je yer..hehehe

Roha said...

suasana yang nyaman untuk meraih raja sehari,..pemandangan yang indah..sambil menikmati hidangan yang enak terhidang..tapi sayang KA,awat takde gambar penganting,sebagai penyerinya :)

hainom OKje said...

Patutlah jammed highway Seremban Sabtu baru ni KA hehe...
Bestnya buat tepi swimming pool

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, wahh cantiknya wedding tepi pool. hehee. barakallah buat pasangan pengantin. semoga berbahagia dan dikurniakan zuriat penyeri rumahtangga (",)

wantie said...

wah wedding tepi pool. tak de ke bebudak yang terjun mandi kat sana KA?

konsep yang bagus. Tahniah untuk pengantin. gambar panten mana?

ayut said...

Haha..punya la bca dh knapa nk terjun..rupanya tepi kolam...best tu..mmg mcm blh terjun je tu.hihi

Mummydearie said...

KA, takda gambar pengantin takpa. Dimaafkan ajelah tapi napa tak close up sikit gambar Adik pakai baju biru tu. Nampak comel alahai....

Ann Ishak said...

selamat pengantin baru utk pasangan tu :)

TiranaAduka said...

salam sis....
ni yang jeles ni ...
hehehehhehe...
cantik tempat tu,
Thanks info

paridah said...

makan kenduri lagi ya...tahniah kpd mempelai bhgia hngga akhirhayat dlm gerbang perkhwnan.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah meriah majlisnya. Tak ada acara mandi dalam kolam ker untuk pengantin lelaki..hehehe.

Kisah Si Dairy said...

lepas makan boleh terus terjun KA..

Zura@Iwan said...

majlis tepi swimming pool mmg best lah...
kalau ada angin lg sedap kan..

tp musim pns ni..terjun best kan..

Aisy Nasiha said...

Pasti meriah majlisnya ni kan.. semoga pengantin bahagia..

nurbijen said...

Best nyer majlis tepi pool....
tak de ke adegan budak2 buat jatuh dalam air tu... saya tgk pun geram :)

Maria Firdz said...

Wah.. Buat tepi kolam tu... Mmg best dpt berendam time pnas2 tu..

Deqla Manjew said...

wahhh majlis tepi kolam.. mmg syok la mkn kenduri situ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...