Tabung Masa Depan ...

Tuesday, February 04, 2014

Review 1 - Blog FIZA RAHMAN


FIZA RAHMAN Tuan Punya Blog Ni..

KA dah kenal lama di alam maya ni, Sejak awal2 berblogging lagi
Sebab dier antara pembaca sempoi blog KA nan hado ni, Dan pernah menang gift dari KA lagi ....
Ibu kepada 3 cahayamata yang comel ni, Iman Hakimi, Iman Qhaliff dan Qahirah Sang puteri
Memang terserlah kasih sayang seorang ibu sejati, Yang dijalin indah dalam setiap cerita & n3
Paling KA suka baca kisah one of her preggie, Yang awalnya tak dijangka & tak disedari 
Seakan2 lebih kurang cerita KA juga ni,  & akhirnya kelahiran seorang lagi cahayamata sebagai penyeri 
Suka juga dengan cerita2 penyusuan ibu untuk bayi, Yang sering Fiza kongsi2
Dan juga terkadang adanya perkongsian resepi2, Yang mudah, simple but yet sedap lagi !
Kadang2 diselit2kan juga petua oleh tuan blog ini, Memang bagus untuk kita sama2 kongsi...

Fiza juga antara rajin yang sertai GA/segmen yang dianjurkan kawan2
Walaupun KA tau kadang2 masa & tuntutan kerja menjadi kekangan
Tapi salute pada Fiza atas semangat setia kawan 
Sentiasa berusaha yang terbaik untuk memberikan sokongan

Bercakap tentang blog Fiza Rahman ni
KA suka latar & header  blog yang simple & cantik ini
Supermom With Superkids lagi 
Dan susun atur blog yang kemas sangat2 ni
Antara perubahan yang dibuat tuanpunya blog ini
Sebab seingat KA header awal blog ini
Memang amat2 berlainan sekali ! 
Gabungan warna2 biru & pink pulak memang sesuai sekali !
Cuma Fiza... bab2 labelling kat bawah sekali belah kiri
Macam nampak ambik banyak space kat blog ini

 Apa yang pasti ...Uols semua kena terjah & follow blog ini
Memang x rugi, Sebab banyak2 info & cerita menarik yang dikongsi ! 
 

Aduhai KA nak komen blog orang lebih2 ni, Memang lah x reti
Sebab blog sendiri, Pun bukan tahap meletops lagi... He He He

28 comments:

Mummydearie said...

Sesekali ada juga ke blog ni tapi tulah dek kesuntukan masa kena terjah kengkawan dalam bloglist dulu. Kalau tak semput, leh terjah blog yang lain-lain. Bila tengok mommies yang ada superkids ni memang serta merta ikatan boleh terjalin :)

Nurzakiah Hanum said...

wow2

Khai♥Rin : anies said...

buat baik di balas baik kan KA

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka tgk header sis fiza..comel.

Kakizan Omar said...

Saper kata KA.. blog KA dah boleh dapat anugerah meletops gitu.. :)

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..ada blog review la. terbaiklah KA!

BM said...

Wow! Super Mom & super kid...mesti suaminya superman...hehe
Sesekali KA buat review...mengujakan!

Cho Zila said...

beruntung ko fiza dapat review di sini... fiza antara rakan blogger yang pernah ku temui...

Zura@Iwan said...

bagusnya review cm ni KA..

neway salam kenal Fiza....

rasanya kita blm bertukar blog link kn....

nice to meet u...

Fiza Rahman said...

Auuwwww...terharu lah kak. Nak nangis ni...hehehe...Thanks for the review. Harap satu hari nnt kita bley bertentang mata.

Bab label tu memang byk sgt lah. Nak kena alter balik tu. Nak tukar cat rumah pon iyer gak ni. Tunggu ☺☺

Mira Adzlia said...

wah..KA buat review blog fiza la..hihi..

Ema Johari said...

kak KA buat review blog erkh...ema pun selalu singgah blog kak fiza rahman ni

suri said...

salam..

saya ada pergi belong ini juga hee.admin mesara suka balas kunjungan.

suri said...

ekor burung terbang awan hu..

Ka , sori sebab saya tak dapat jalan blog awak lain sebab kesihatan saya kurnag baik..

have a nice day sis

Kasih Salina said...

salam KA..saya pun follow juga blog fiza ni..suka baca cerita-ceritanya..menarik dan tertarik..header dia saya suka juga tengok..

eima said...

kadang komen kadang silent reader ...

Aku Penghibur said...

wah seronoknya kena review ^_^

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

Raudzah Z said...

Ok nanti kita jalan-jalan blog dia ya!!!

Gee Lion said...

Tahniah kpd cik Fiza.. =)
Jap lagi gi godek2 blog dia ye. ^^

wantie said...

Ok.nanti terjah.

ANIM said...

Kalau saya jadi fiza pun rasa terharu..
Bila blogger meletop review blog kita..
Sapa lagi kalau bukan KA

mama maman aka yana said...

eh... nak direview jugak.. boleh la.. haha

sedangkan blog pun tak rajin update dan org takde nak baca... haha

lizz said...

selalu juga singgah blog fiza rahman ni...KA...

nurbijen said...

tak pernah kenal lagi dengan supermom ni... harus terjah ke sana nanti :)

aTieYusof Family said...

Dah lama juga follow Fiza ni...hehe

hainom OKje said...

Selalu gak datang blog Fiza ni....

ayut said...

Ok..nk jln sana plak nnt ;)

Deqla Manjew said...

wahh ramai blogger rapat kak KA.. best kan.. walau cuma alam maya tp mcm dah penah jumpa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...