Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 05, 2014

Review 2 - Blog Nursaila Norman

NURSAILA NORMAN Tuan Punya Blog Ni 

KA dah kenal agak lama juga 
Seawal pembabitan KA dalam dunia blogging ni ler
Beliau juga antara yang rajin terjah blog KA yang ala2 sendu giler
Meninggalkan komen dengan kata2 yang bernas sentiasa

KA ikuti perkembangan beliau di blog ini
Seawal zaman2 anak dara beliau lagi
Zaman2 bercinta dengan Encik Gaban, bertunangan dan kini dahpun jadi isteri
Dan In Sha Allah akan jadi mummy satu hari nantti

Apa yang dikongsi biasanya di N3, Berkisar tentang kehidupan peribadi beliau sendiri
Tekanan2 kerja & stress yang melanda diri, Serta kisah cinta2 remaja zaman sekarang ni
But for KA apa yang paling menarik sekali, Adalah NurSaila punya tangan & jari jemari
Yang sangat2 kreatif sekali, Sehinggakan apa saja yang dibuat beliau sendiri
Akan menjadi sesuatu yang sangat2 wow sekali, Semuanya nak di DIY sendiri 
Kalau x caya, leh ke blog beliau dan baca sendiri, Siap berkongsi cara membuatnya lagi
Dan juga boleh ditempah2 atau disewa2kan kalau berkenan di hati....
Contohnya macam yang kat bawah ini 
Daisy Crepe HB Pearl Hand Bouquet
Itu cerita beliau sebelum bergelar isteri
Bila dah berumahtangga susun atur rumahpun dibuat sendiri
Dengan gaya cukup simple but menarik sekali !
Siap kongsi tips untuk semua yang baru pindah ke rumah sendiri lagi
KA harus akui dier memang punya bakat & kreativiti tersendiri !

Bercakap tentang blog Nursaila Norman ni
Ianya for KA sangat2 simple dan memang tak heavy
Cuma bagi KA widget2 tu a bit banyak, dah macam aksesori
Kalau kurangkan sikit pasti blog lebih cantik & kemas lagi

Yang penting KA nak berterimakasih pada NurSaila ni
sebab .... Adik beliau juga salah seorang blogger yang kerap terjah blog KA ni!
 So, uols kena terjah & baca sendiri cerita2 sensasi
Dan banyak lagi 

 Di BLOG NURSAILA NORMAN ni !

Jap2... u suka citer hantu KA yer, nanti KA up satu citer terbaru yer.. hokeyh !

21 comments:

puteraduyong said...

kena terjah gak blog nursaila norman ni ...

Nurzakiah Hanum said...

jom terjah

paridah said...

salam pagi KA rajin review blog kawan2 ya boleh tambah kenalan..

Rai Ourkizuna said...

kreatif betul buat bouquet tu.. cantikk sangatt

Sue-Rya Qistina said...

terbaiklah!

aTieYusof Family said...

Boleh lah terjah nti..:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, wahh cantiknya hasil kerja tangannya. baiklah sheila terjah nursaila (",)

BUNDA a.k.a KN said...

sama2 kita terjah...

lizz said...

Wah yuan blog yang kreatip ni...jap kitew terjah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik hasilnya..mmg kreatif!!

eMMe said...

bukan blog kosong kan KA.. blog dia ada isi.. bagus la utk bacaan kite.. banyak boleh share... Tahniah n Good luck Nursaila...

:: Mrs.Eady :: said...

terjah!

wantie said...

ok.. kita ke sana yuk. nak follow dia sekali lah

Khai♥Rin : anies said...

rajin buat review ya kak..

Fiza Rahman said...

Nak terjah jap.

acik idah said...

Oh.. kreatifnya diaa....
Nak ziarah lah... ;D

hainom OKje said...

Untungnya Isteri En Gaban ni kena review dengan KA....

ayut said...

Blog ni pon mmg slalu terjah.hihi.suka sgt tgk dia DIY..Cantik je...

Mummydearie said...

Oh, sukalah tengok orang-orang kreatif begini sebab kita ni tak kreatif langsung. Nanti sat nak terjah juga.

Zura@Iwan said...

salam kenal Nursaila Norman..

Deqla Manjew said...

lama tu kenal.. sejak zaman bujang lagi..nanti nak terjah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...