Tabung Masa Depan ...

Thursday, February 06, 2014

Review 3 - Blog LydSunshine

Kenal tak dengan nama ini....

 MRS LYDSUNSHINE  ??

Tak kenal ? or dah kenal, mari2 semua rapat2 ke sini
KA nak story sikit tentang tuan punya blog ini
Seingat KA beliau antara yang terawal juga ni
Datang singgah baca di blog KA dan komen pun sentiasa berisi
& Yang paling takkan KA lupai hingga kini
Bila beliau telah menamakan Blog KA ini
Sebagai salah sebuah blog yang beliau suka sangat ikuti
Siap dibuat dalam satu N3 khas lagi
Kerana katanya suka benar pada petua2 yang KA kongsi
Aduhai Bikin KA nangis lah LyD... He He He

Mengikuti perkembangan blog ini
Dari cerita2 semasa, kisah2 di pejabat mahupun alkisah menjadi sang isteri
LyD menggarap cerita/N3 dalam cara yang tersendiri
Kadang2 payah mentafsirkan apa yang tersirat sebalik setiap N3
Buat KA terpikir2 sendiri, tapi itulah kelebihan LyD
Yang KA rasa uols semua kena baca sendiri
Membaca kisah2 peribadi
Tentang penantian kelahiran sang permata hati
Sehinggalah kisah kehilangan ibu yang dicintai
Setiap N3 yang ditulis LyD serasa begitu dekat dihati
Terbaru N3 yang dikongsi di blog LyD
Banyak berkisah tentang sang putera yang bertakhta di hati
Baby Luth yang comel sampai KA rasa nak gigit2 tang pipi
Tumpang gembira melihat kebahagiaan yang LyD miliki 
Serius apa yang boleh KA katakan di sini
Memang x rugi singgah dan membaca di BLOG LYD 
Sebab kisah, cerita & ilmu2 bermanafaat yang dikongsi
 Contohnya, LyD suka buat review produk2 yang beliau beli
Memanglah bagus untuk kita sama2 ketahui !

Bercakap tentang latar blog LyD ni.....
Mungkin LyD suka color hitam or gelap sebegini
Sebab tagline Dari Bintang tu yer LyD ?
Ataupun LyD boleh cuba bereksperimen dengan warna2 lain pula nanti 
Mungkin blog akan lebih ceria berseri2
Dan cantik indah bak warna2 pelangi !
 

http://lydsunshine.blogspot.com/

Apapun untuk LyD semoga terus maju jaya yer 
& Tq terus sudi jenguk blog sendu KA ni juga !

15 comments:

Mia Kassim said...

Lepas ni nak terjah lah...:D

Deqla Manjew said...

x kenal la kak KA.. tp nak kenal2 la ngan dia nanti.. :)

Nurzakiah Hanum said...

jom terjah

Khai♥Rin : anies said...

selalu nmpk nama je kt ruang komen...tp x knl lg

are_lin@yu said...

moga lbih maju pasni..nti ayu g terjah..hehe

aTieYusof Family said...

Jap lagi nak terjah..:)

Chekgu Azrine said...

Mmg selalu terjah blog lyd..suka baca

UmmuAidan-Arissa said...

Rakan seperjuangan kitalah KA..rsnya kenal dia pun dr blog KA jugak kot awal2 dulu..one of my febret

paridah said...

ya ramaikan rakan kenalan ya KA xrugipun...

Mummydearie said...

Dah pernah terjah blog Lyd ni. Sesekali bila ada masa terluang gi terjah juga. Seronok membaca tulisannya yang bersahaja. Kebetulan pulak nama anak pun sama :)

Fiza Rahman said...

Memang slalu gi blog lyd ☺☺

Noe said...

tak pernah jejak lagi...tadi ada gak singgah di situ...

Amanda Suria said...

SA dah lama follow Lyd, Kerja area yang sama tp x pernah jumpa lagi ni....x tau bila boleh jumpa...

Puan Kutu said...

belum kenal lyd secara peribadi walau pernah nmpk komen beliau diblog sahabat2 lain..sy terjah skang..:)

LydSunshine said...

Salam, KA... Huhuh, bergenang airmata kejap bila baca review KA ni. Terharu saya. Terima kasih banyak-banyak KA. Ini la di antara perkara yang saya rasa berat hati nak tinggalkan bidang blogging. Kerana ukhuwah yang kita dapat sesama rakan blogger, kesetiaan dgn setiap entry blog kita, simpati pada setiap kesedihan kita, kongsi gembira dgn setiap kejayaan dan kebahagiaan kita. Semua tu, priceless... tak ternilai harganya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...