Tabung Masa Depan ...

Tuesday, February 25, 2014

Serabut !

Hari ni mood ke laut..
Ada sesuatu yang buat fikiran kalut
Dan jiwa rasa sangat2 serabut !

Ya Allah..
tiadalah yang mudah melainkan yang Engkau jadikan 
dan Engkaulah yang menjadikan kesukaran itu mudah 
bila sahaja Engkau kehendaki
Aaaminn..!!

40 comments:

Kisah Si Dairy said...

moga dipermudahkan KA..Insyallah..sentiasa berdoa moga diberi petunjuk..

Nurzakiah Hanum said...

take care

Amanda Suria said...

bertabah la duhai KA..apapun permasalahan yang tiba..harap dapt diselesaikan dengan sempurna...amin..

Nieyl said...

Ya Allah..engkau permudahkan lah segala urusan KA..Amin..
Singgah Pagi...

Rai Ourkizuna said...

semoga dipermudahkan semua urusan KA.. take care

lieyalatif said...

rileks KA...jgn serabut2...nanti jatuh sakit...

suka suka said...

Semoga KA terus positif...

Rinna said...

Aaammiinn..

paridah said...

TENANGKAN JIWA DGN ZIKIR, TAHMID, TASBIH DI BIBIR..IN SYA ALLLAH...

Eye_nee said...

Bertabah...bertenang...dan berfikiran rasional ok gengs....

Fiza Rahman said...

Kak, apa pon masalah smoga urusan akak dipermudahkan olehNYA.

JunAina said...

Moga Allah mempermudahkan urusan KA.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Amin. semoga di mudahkan urusan akak.

Nursaila Norman said...

semoga dipermudahkan akak..biasa lah,dalam hidup ni ada cuaca2 dia..insyaallah semuanya akan kembali cerah mcm biasa :)

lizz said...

Amin...moga semuanye ok yer KA..banyakkan rehat..

❤Kamsiah❤ said...

beristigfar banyak2...tarik nafas dalam2...kalau boleh,amik wuduk..

Kira Sakura said...

kadang ada rasa bosan, stress nak nangis semua tue kan sis.

normal bagi seorang perempuan gamaknya kan

Roha said...

KA jangan lama sangat kat laut tu..angin kuat ni :)

semoga dipermudahkan segala urusan KA hari ini dan selamanya amin..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga dpermudahkan oleh Allah segala urusan KA..

RDZ Z said...

Take Care KA..Doa banyak-banayak ya..Semoga dipermudahkan..Aminn!!!

British Council & Math's quiz for KA...

Tihara said...

mudah-mudahan kekusutan terungkai ya KA, insha Allah

Chic Na said...

take a deep breath kak.. :)

Ema Johari said...

kenapa sis?...

Nurfaezah Abdullah said...

keep calm kak :) Aamiin untuk doa akak di atas..

Sobri Yaacob said...

serabut..
dipermudahkan smua urusan yg dilakukan sis :P

wantie said...

T pun tengah ambik mood ni. pepetang ngantuk je kekdahnya..

sabar k.

Queen Teratai said...

aamiinnn... moga KA x serabut dah yer...

aTieYusof Family said...

Sabar ye KA... moga dihilangkan sifat tak tenteram tu...byk kan doa..

MaMa Rey said...

Relax KA..tenangkn dl fikiran tu ya

Shaiful Zaidi said...

Moga diberikan ketenangan.

Shaiful Zaidi said...

Moga diberikan ketenangan.

Nastyna said...

Tenang2 kan diri yer kak, Insya Allah all be fine.

Aisy Nasiha said...

Apahal tu KA? Semoga perkara yg mengganggu KA ni selesai dan dah berlalu ya.. jangan susah hati ya... semoga terus ceria

BM said...

Ada saja dugaan dan ujian buat KA. Semoga segalanya dipermudahkan..Amiin.

nurbijen said...

Apa pun urusan KA, moga dipermudahkan.... cepat2 fikiran jadi tenang.... amin...

LydSunshine said...

KA serabutkan apa ni. meh cite ngan saya meh. hehehe... kena kongsi. manala tau kot2 org lain boleh tolong hilangkan kekusutan tu.

Mummydearie said...

Hopefully semuanya dah back to normal. Lumrah kehidupan tu, KA. Insya Allah ada penyelesaian kekusutan yang melanda tu.

Deqla Manjew said...

hrp akak kembali tenang yer...

shasha yacob said...

Rileks Kak KA, rileks you tenang . hehe

hainom OKje said...

banyaknya entri serabut ...nampak gayanya mmg betul betul serabut ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...