Tabung Masa Depan ...

Monday, February 03, 2014

Tahniah, 5 Blog Ini Akan KA Review Nanti !

5 komen yang terpilih .......   http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/


 http://puterigaban.blogspot.com


  

 http://lydsunshine.blogspot.com/

 http://mak3hero.blogspot.com/



http://espritrasp.blogspot.com


 Oklah di atas adalah 5 komen terbaik yang terpilih
Melalui cabutan yang KA buat untuk N3 YANG SATU INI !
Tahniah buat kelima2 mereka
Even sedikit terlambat dek kerana kesibukan
Nanti pelan2 KA buat review pulak yer !
Bukan senang nak review blog orang ni 
Blog sendiri pun banyak kekurangannya
But KA akan cuba sehabis baik jadi.....
TUNGGUUUUUUUUUU... !!!!!

13 comments:

nurbijen said...

Tahniah buat yang terpilih :)
Pandai KA review blog... kalau saya mmg fail... hihihi

Wak Gelas said...

wahhh dh jadik retiss ghituuu.,ehHHee

Fiza Rahman said...

Yeayyyy...thansk kak KA & adik ☺☺

wantie said...

Tahniah bagi yg terpilih

UmmuAidan-Arissa said...

Untung yg terpilih tuh yer..:)

Ena's Stories said...

wah..tahniah kepada semua...xsabar nak bc reviewnya nnti

Mummydearie said...

Tahniah buat yang terpilih. Yang tidak berjaya, cuba lagi next time :)
Baru baca review yang pertama tu.

Zura@Iwan said...

tahniah pada yg terpilih..

ayut said...

Eh...ada bt ea?lpas plak..lma xdtg gamak ye ni.hihihi

hainom OKje said...

Macamanalah okje boleh terlepas peluang ni KA....

Deqla Manjew said...

alaa.. x review blog deqla la eh..hihi.. tahniah yer buat smua..

Nursaila Norman said...

akakkk,ya allah terima kasih byk2 akak..terharu sampai taktau nak cakapa apa dah ni..saya doakan akak sekeluarga mendapat apa yang dihajati ya, amin :)

terima kasih banyak2 akak!

LydSunshine said...

Salam KA, wahhh adik pilih komen macik Lyd untuk di review. Mekasih KA. Sorry lama tak jenguk sebab cuti lama. Heheh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...