Tabung Masa Depan ...

Monday, February 03, 2014

Terima Kasih Aunty ALONA !

Cuti2 raya cina KA x kemana2 pun
Even Khamis tu 1/2 day saje, banyak kerja yang kena disettekan dulu
Petang Jumaat pergi melawat one of my uncle yang warded di Ampang
Hari Sabtu seharian menghadiri majlis perkahwinan di Seremban
Aduhai jammed  & sesaknya jalan 
Tak payah nak cakaplah
Hari Ahad semalam menyediakan segala kelengkapan & keperluan Along
Sebelum hantar balik ke asrama di Sepang !
So, memang xde maknanya cuti 3 hari tu.. Penat !!!
Apapun ada sesuatu yang membuatkan
Hati KA dan Adik berbunga ceria
Kiriman key chain Bandung khas untuk Adik
Dan FM Krabi & Bandung untuk KA

 Senyum sampai ke telinga Adik
TQ Aunty ALONA .....
Mudah2an terus murah rezeki Aunty sekeluarga kan Adik !
Kalau  nak kenal2 lebih lagi
Boleh terjah lah ke Blog Ini

http://cintamaniszlite.blogspot.com/

Memang x rugi punya !
Banyak cerita2 menarik yang dikongsi bersama
Tapi paling best citer2 anak2 dier yang bijak2 tu ler.....
KA memang sukalah baca !

24 comments:

Aisy Nasiha said...

Cantik KA.. tahniah..ada yg ingat...

asyifa mustaffa said...

Alhamdulillah...rezeki adik...:)

Kakzakie said...

Tahniah dari kakak.
Moga ukhuwah berpanjangan.

Fiza Rahman said...

Tahniah. Murah rezeki kak KA & adik.

BM said...

Saya pula dapat meluangkan masa cuti CNY balik ke kampung MIL... Tenang dan relaks... :)

Tihara said...

alhamdulillah
moga murah rezki kawan blog :)

aTieYusof Family said...

Cantik... tahniah KA.. tanda ingatan dr kawan blogger kan?..
erm! sy pun duk rumah je cuti 3 hari ni KA...:)

Qaseh Wee said...

QV cuti nih dok umah jer layan lappy n astro . next door cny ... meriah . tahniah dpt FM .

Raudzah Z said...

cantik KA...selamat menghabiskan cuti KA...

NinaAz said...

cantiknya fm tuuu :)

paridah said...

tahniah adik n KA dpt hadiah dari jauh...

ALoNa CintamaniszLite said...

psst KA..
Alamak, segannya. Sy tanya aje ritu dh sampai ke lom. Sbb nak buang nombor siri parcel tu kalo dh sampai, ngee..

Tp dh sampai tu..alhamdulillah. Harap sgt KA suka, ye..

❤Kamsiah❤ said...

saya pun pernah dapat FM dari beliau...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah KA. Cantik hadiah yang dapat tu.

OhPanduan said...

Cantik. alhamdulillah. Rezeki KA dan adik hadiah tu. nanti ramai-ramai terjah blog tersebut.

Aku Penghibur said...

wahh cantik-cantiknya ^_^

p/s : harap dapat vote blog acik untuk favorite lifestyle blog di media social awards. cara-cara ada di blog acik

Gee Lion said...

congrats KA.. =)

ietams said...

Makin bertambah koleksi FM KA..
Cantik

wantie said...

Suka la adik tu kan..

UmmuAidan-Arissa said...

wah rezki adik dpt keychain comel yer...

Ena's Stories said...

betul tu KA, kite cuti byk mn pun mmg xckup ada je urusannya..

tahniah adik..suka la dia dpt buah tgn..

Mummydearie said...

Alhamdulillah, murah rezeki! Saya pun tak ke mana. Sibuk check jalan kat KL ni banyak lubang ke tidak :)

hainom OKje said...

Rssanya tak pernah kenal lagi Alona ni...harus terjah lepas ni!
Rezeki tanpa diundang yeh KA.....apa lagi sebat ajelah hehe

Deqla Manjew said...

femes dah adik.. ada peminat bg hadiah.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...