Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 12, 2014

WW : Bila Yang Dicari Adalah Ketenangan Yang Mendamaikan !

Damainya rasa bila mata dijamu pemandangan indah sebegini !

19 comments:

Kakzakie said...

Subhanallah... memang cantik, indah dan mendamaikan KA

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya view

asyifa mustaffa said...

Subhanallah....indah belaka ciptaan Nya...sejuk je mata mandang....

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik gambar-gambar ni KA. Seronok bila di lihatnya.

BM said...

Sungguh damai sekali...relaks mata :)

Fiza Rahman said...

Indah sungguh ciptanNYA.

eima said...

beshnye klu dpt lepak bw pokok tu sambil tu minum teh ngan biskut homemade ....

dedulu aku slalu lepak kat pokok blakang rumah ...pastu kat kawasan pokok tu tok aku ade tanam pokok bungan kertas dan lilitkan cam pintu gerbang gabung 2 kaluer bunga putih dan pink .... slalu bw tikar lepak dan minum teh ..... syokkkk nye tp skrg ni dah tak terjaga ... pacat pund ah byk huwaaaaaaaaa

Deqla Manjew said...

cantiknyeee.. lukisan ke real ni? tp seram plak tgk pic no 4 tu..hihi

wantie said...

kalau T le KA, tengok gambar ni rasa nyaman jer. tapi kalau sengsorang kat dalam tempat yg dalam gambar tu.. tak sanggup..


tetiba rasa takut.

Tihara said...

memang betul tenang tengok views macam ni..indah ~

Mummydearie said...

Kalaulah buka aje pintu rumah nampak taman seindah ini, memang bestnya. Indahnya dunia!

Noe said...

cantiknya gambar2 tu...mesti amat mendamaikan bila kita ada di sana kan...

Norhasniza Khalid said...

rasanya nak duduk dan termenung di situ

QasehnyaRania said...

alangkah bestnya kalau dpt lalu kat situ. tenang dan mendamaikam

Dzureen Darwis said...

Teringin sangat nak tengok sendiri yang real :)

aTieYusof Family said...

Subhanallah..cantik2 semuanya..mendamaikan..:)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

subhanallah.. cantik dan tenang je menikmati keindahan alam sebegitu KA..

ayut said...

Dh mcm lukisan tgkye gmbr2x ni.... ;)

shasha yacob said...

subahannallah ciptaan allah yang paling indah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...