Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 12, 2014

WW : Kreativiti Dekorasi & Idea Hebat Untuk Cats Lover !

But not for KA lah yang penakut dengan si meow2 ni !

21 comments:

wantie said...

kucing ni best tau bela dia. tapi bila part bulu tu. adei...

Kisah Si Dairy said...

amboi...cantik tempat landing tu kan..

RDZ Z said...

Wah comelnya KA..sayang my cat dah hilang!!!!

Haryati Faizal said...

la KA takut ngan kucing ke? pasai pe?

BM said...

Wah...main disyiling pulak dah kucing2 ni! MEnarik...tapi rumahku guna kipas syiling, bahaya!

Nastyna said...

bestnya.. kucing2 tu mesti suka giler. tapi kalau letak kat umah kami tak tau la kucing ker Jelita yang kat atas sana.

Ichsan Afriadi said...

Masya Allah, comelnyaaa. :)

Norhasniza Khalid said...

amboi... cutenya...

Bicara Kak Noor said...

cantiknya tempat kucing tu, untungnya kucing2 tu, mesti poket penuh dan melimpah ruah owner nya ni kan

Aisy Nasiha said...

Kreatifnya semua gambar ni..

ayut said...

Mak aiiiiii..ni klu cat grmok pkus gebussss mau terselit atas tu cane nnt?hahaha..tak pon roboh.haha..tp comelllll...

Admin said...

Easy get money, just register will get 25dolar, try it now :)

Mari buat duit mudah saja, mula2 register dah dapat 25dolar, cuba la

http://stayreward.com/index.php?share=114766

My Blog
http://gsiym.blogspot.com/

Dhia Dirham said...

comel comelnya meow tu...

paridah said...

kucing rumah di kampung merata panjatnya mengejar tikus...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Pandai tuan kucing ni buat hiasan macam ni. Cantik.

OhPanduan said...

Suka tengok gambar-gambar kucing comel ni.

aTieYusof Family said...

Kreatif bebenor....
klu ruang sempit boleh buat mcm ni..hehe...

Zura@Iwan said...

alahai..
comey dia..
siap ada deco bilik utk meow lg kan
sy pon tk bran nk pegang cat KA..huhu

Mummydearie said...

Untunglah kucing-kucing ni kalau dapat tuan yang prihatin begini. Saya pun sama, tolonglah jangan hantar kucing ke rumah untuk dibela. Saya penggeli orangnya!

Ema Johari said...

rumah kucing pun cantik dah ni

shasha yacob said...

Comel gila kot kucing tu hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...