Tabung Masa Depan ...

Monday, March 24, 2014

Alamak Apa Sudah Jadi Ni ??

Membelek2 blog & tak sedar tertekan something..
Alamak.. apa dah jadi ni ????
Pening nak adjust balik ni...
Ada sesiapa boleh tolong hehehe !

20 comments:

Uni Aqilah said...

Nampak biasa je? Takde apa pun yang berubah kat blog?

Knor said...

Oklh ni apa problem nya...KA

BM said...

Tukar template ke? atau background jer ni. Semuanya Ok jer... macam pagar, hehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

KA tukar template baru ya? cantik warna hijau..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam KA..Maaf yer...k.atie pon tak pandai sgt..kena tanya pada yg pakar ;)

ayut said...

Eh...??!! Blog KA btukar wajah ea?

Hafiza AizZawa said...

aper yg berubah nie..

ANIM said...

alamak KA...ya apa sudah jadi?
saya tak pandai nak membantu, takut seperti tikus membaiki labu..
mudah2an ada pakar yg dapat membantu..

❤Kamsiah❤ said...

KA tertekan templete ke apa ni...

Fiza Rahman said...

Laaaa...akk tekan apa? Tak dapek nak nolong. Smoga ada yg blh membantu.

Kakzakie said...

Setting balik ajelah KA. Kena insert balik semuanya nampak gaya.

Eye_nee said...

Tak dapat nak menolong sahabat oiii...den rabun IT...

UmmuAidan-Arissa said...

apa yg problemnya KA? internal ker? outlook nie bisa jer

Zura@Iwan said...

jd mcm mn KA?
ok je tgk blog KA ni..ehhe

P.A. said...

hehe jarang2 dtg sini...apa yg lain pun xtau...tp nmpk ok je...hehe

RDZ Z said...

Apa yang hilang KA? Background baru ya?

wantie said...

KA tukar saiz templete ke? tukar lay out ke? ecewah..tanya soklan mcm le pro kan...


Mimi Azirah said...

Apa yg hilang KA??

Mummydearie said...

Ok ni KA. Tak payah nak set balik. Sejuk aje mata memandang warna ni.

LydSunshine said...

Haahhh... apa terjadi KA??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...