Tabung Masa Depan ...

Wednesday, March 26, 2014

Bertuahnya Jadi Kate Middelton !

Tuah badan Kate Middleton ler,
Boleh guna pakai je aksesori2 dari Royal jewellery box kan !!!

NECKLACE
SHAMROCK BROOCH
WEDDING TIARA
EARRINGS
TIARA
GOLD BROOCH
MAPLE LEAF BROOCH
        
ENGAGEMENT RING

19 comments:

Farah Waheda Wahid said...

just pick and choose jer mana nak pakai kan? hik hik hik...mornin kak KA...

eima said...

yg earing tu tak sama la ....

Kakzakie said...

Kiranya perhiasan diraja disimpan utk dipakai keturunan mereka ye KA. Untung kate..

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya dia :)

BM said...

Tak boleh lawan pesona Puteri Diana...hehe

Rai Ourkizuna said...

bagus la..jimat..hehehe... takde la tiap kali pun kena beli lain..

:: idzwa :: said...

dia mmg cantikkk :)

:: idzwa :: said...

dia mmc cantik :)
ehhhh blog KA dah baru!!!pun cantikkkk :)

Zura@Iwan said...

bertuah badan Kate ni kan..
rezeki dia..tp sgt manis orgnya..

wantie said...

lepas ni memantu dia pulak yang pakai...

Mummydearie said...

Untung badan si Kate ni. Main pakai aje mana-mana perhiasan yang dimahukan. Tapi tanpa perhiasan pun tetap jelita juga dia ni.

Fiza Rahman said...

Simple jer kan.

Puan Kutu said...

bertuhnya badan jadi beliau

LydSunshine said...

gold brooch tu sama dgn shamrock brooch ke KA?

Ann Ishak said...

lawanya kate ni :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dia pakai apa pun tetap cantik.. klik-klik tabung nuff KA..:D

hainom OKje said...

Bertuahnya badan kan KA.....mak Kate pun untung jugak tu....dapat tempiasnya...hehe

RDZ Z said...

Bertuah kate...dahlah cantik..

n O e s u h a i m i said...

bertuah badan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...