Tabung Masa Depan ...

Tuesday, March 04, 2014

Bila Adik Di Serang Sakit "M" Juga

Selalunyer bab2 melukis & mewarna2 ni
Memang jadi makanan ADIK ler
Tapi sekarang ni ADIK pun dilanda sindrom 'M" juga
Lukis mana dan aje, tidak sampai beria2, lepas tu color nanti2 katanyer !
ADIK, ADIK...

3 gambar yang pertama ni, ADIK kata PRINCESS ISABELLA
Dalam kartun cerita aper tah , KA pun lupa sudah !...

Bila KA tanya, " yang ini gambar princess juga ker ADIK"
Cepat je ADIK jawab, " Eh, bukanlah... Ini UMMI lah !
Kalau dah siap color nanti cantiklah, tapi sekarang ADIK malas sikitlah !
He He He"

34 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ala comelnya dia lukis gambar Ummi...

Eye_nee said...

Gambar UMMi siap pakai tudung lilit2 lagi tu...

Fiza Rahman said...

Haiipppp...adik. Tak nak malas2. Pandai adik lukis gambar ummi tu. Cute ☺☺

Dhia Dirham said...

pandainya adik melukis

Qaseh Wee said...

cantik lak dia lukis gambar uminya . sat gi dtglah penyakit R kat adik tu ...

aima said...

comel je walau tengah malas...kheee

RDZ Z said...

Bila tebgok lukisan ni teringat masa kita kecil KA..inilah lukisan kita..agaknya semua budak kecil lukis macam tu kot...

Gee Lion said...

adik adik... hihi.. (:

zazanizam said...

as salam KA,
lama xsinggah.. hehe
igt zaza je ada M.. adik pon sama huhu..

babYpose said...

Pandai adik lukis, gambar ummi tu cantik, dah color tunjuk kat aunty k :)

Torascool said...

salam kenal dan follow
torascool(dot)blogspot(dot)com

shasha yacob said...

eh macam lukisan saya lah. hehehehe

Cik Aini said...

pandai Adik lukis..tang UMMI tu lg cantik dr princess.hehehe

Che Rosliza Che Mat said...

teror adik lukis kartun princess...sama ler dengan anak kita...suka melukis..

Maria Firdz said...

Pandai la adik melukis...

BUNDA said...

mesti adik berangan mnk jadi tuan puteri nak kawen ngn putera raja ekk?
pandai adik...sayang adik.... :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Macam-macam cerita dengan adik. cantik lukisan gambar Umi. Dah siap warna nanti tunjuk juga yea KA. Nak tgok warna apa baju Umi :-)

ietams said...

lawa la princes tu..
pendek kata semua lukisan adik tu lawa sangat!

ArELeEz said...

ummi pakai peplum! he3..

aTieYusof Family said...

hihihi..comel2 lukisan Adik..:)

Mimi Azirah said...

hahaha...adik pun malas jugak

UmmuAidan-Arissa said...

adik pandai melukis..syglah kalau malas2...tgk lukisan ummi tuh cam real jer kan..hehr

Roha said...

ummi kan princess jugak dik..princess untuk ayah hehe

boleh tahan adik melukis yerk..kemas dan cantik..tu time mood 'M' if mood rajin kompom lagi kreatif kan !

p/s:cantik profil baru KA..

wantie said...

jangan malas malas ye adik... babap kang

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

nak juga tengok adik warnakan lukisan tu.. mesti lagi cantik.. :D

Lynn Munir said...

Teringat zaman dulu2 melukis gaya lukisan tu lah. Hehe...cute sangat.

Mummydearie said...

Princess Isabela tu makin lama makin seksi pulak. Teringat dulu-dulu masa Fauziah Latiff nyanyi kat Juara Lagu yang buka-buka kain gaunnya satu per satu.

Banggalah tu Ummi, Adik lukis gambar Ummi tak warnakan pun dah cantik :)

QasehnyaRania said...

cntikla baju ummi adik design.jgn la malas malas dik.asah lagi k. ada bakat melukis ni.

shasha yacob said...

lukisan adik just like me. heheh

Alynn Mueez said...

suka melukis erk..pandai jugak dia lukis...cute jer...

Knor said...

KA nak menerima menantu ni..gamaknya..kawin dgn anak raja

LydSunshine said...

umi dia pakai peplum ke tu, hehe.

mama aryan said...

pandai adik lukis ye..cantik ummi tu

hainom OKje said...

Cantik adik lukis.... Amboi adik rampingnya princess tu...mcm Kate M....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...