Tabung Masa Depan ...

Tuesday, March 18, 2014

Kate Middleton Dalam Busana Hijau Yang Mempesonakan !

Everyone's favorite royal couple stepped out Monday for the first time
in what felt like an eternity, and, as usual, all eyes were on Kate and her festive ensemble.
She and Prince William presented shamrocks at the annual St. Patrick's Day parade
  in Aldershot, England.
The duchess got decked out in green from fascinator to feet for the occasion, 
and looked gorgeous -- not to mention happy as a clam -- in a Hobbs coat and Gina Foster hat. 
Even though she is famous for recycling outfits and the look is pretty similar to the one she wore 
to last years' parade, these pieces are new.
This marks the royal couple's first appearance since before they slipped away to the Maldives 
for a bit of R & R -- perhaps that's why they seem so happy and relaxed? 
 
 

Ini apa yang dipakai Kate untuk acara yang sama waktu preggie tahun lepas 2013,
Gaya & pilihan warna yang hampir sama, but still nampak gorgeous sangat2kan !!!


Dan yang ini acara yang sama tahun 2012 pula, yang dipakai semula pada tahun 2013..

Cukup mempersonakan ! Beliau memang memiliki aura tersendirilah ..

26 comments:

Kisah Si Dairy said...

cantiknya dia..

aizamia3 said...

tersirat: tak payah membazir baju yang ada.. ;)

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Anisayu Nastutik said...

Tak perlu berganti baju baru
Tetap berwajah ayu

suri said...

heee dia biasa tapi tetap jelita...raja2 isteri terjaga sb tak pkai baju sakit mata

done nuff :)

Fiza Rahman said...

Cantik plak kaler hijau ni. Kak...KM pregnant lagi erk ☺

Khai♥Rin : anies said...

cantik sesuai sgt

paridah said...

Kate ni membawa aura puteri inggeris yg jelita...

Ira said...

Cantiknya dia. Gaya rambut je berbeza.. Tetap anggun.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantiknya dia.. hijau tu sempena dengan tema tentera atau askar juga kot..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam KA..klu dah cantik,pakai apapon cantik kan? :)

Chic Na said...

look stunning je.. :)

Santan Manis said...

Smart! :D lama x dtg mlawat KA. Apo kabo KA? :)

http://santanmanis.blogspot.com/2014/03/blog-santan-manis-masuk-majalah-remaja.html

Nursabrina Helmi said...

Kate Middleton pakai apa pun tetap nampak cantik

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik. lagi cantik jika dia jadi seperti kita.

ArELeEz said...

if remove topi tu, musti lagik elegant. tp, nk wat camne kn.. topi ngn royal cam xbuleh nk dipisahkn je. hu3..

Kira Sakura said...

kalau dah cantik kan sis. hihihi

ingatkan kita2 nie je yg recycle bju pregnant bawak ke lepas bersalin. rupanya diorang pn lebih kurang je kan sis hihihi

wantie said...

lawa aih... pakai apa pun lawa kan dia. suka tengok

MissNadia said...

waaa.. bagusnya.. tak membazir..

kalau orang lain sibuk nak buat baju baru tapi kate relax je recycle baju lama.. contoh yang baik untuk semua kaum hawa.. elakkan pembaziran

Mummydearie said...

Recycle pun recycle, lah. Apa pun yang Kate pakai, memang cantik aje di padangan mata.

n O e s u h a i m i said...

cantik warna hijau tu

RDZ Z said...

Cantiknya..naik aura dia...

hainom OKje said...

Yelah KA mmg cantik Kate ni...tengok perut dia rata aje hehe

mama aryan said...

cantik

LydSunshine said...

cantik warna hijau ni. Hijau apa ye nama dia. Zamrud ke.

LydSunshine said...

dia pakai kot ni masa dia pregnant jugak kan. Ada dlm entry KA jgk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...