Tabung Masa Depan ...

Sunday, March 23, 2014

Kelahiran Bulan Mac Ini !

SELAMAT HARI LAHIR UNTUK MY SISTER2 !!!!!

( EHSAN GOOGLE )

HAPPY BELATED BIRTHDAY To Mak Long Adik Pada 22/3 semalam...
&
  HAPPY BIRTHDAY IN ADVANCE To Mak Andak Adik Pada 27/3 Nanti yer !

Moga dikurniakan kesihatan yang baik, dan kesejahteraan dalam hidup selamanye!
Amin2.....

Nanti kita gader2 tuk celebrate Hokeyh Adik  !!!!!

20 comments:

Acik Erna said...

Happy birthday buat mak2 sedara adik.

Mia Kassim said...

Happy birthday untuk semua kakak2nya... :)

Petak Bunga said...

Boleh sambut ramai2 ni.
Selamat hari lahir semua.

Petak Bunga said...

Boleh sambut ramai2 ni.
Selamat hari lahir semua.

Qaseh Wee said...

happy birthday utk mereka ...

Deq's Qienz said...

hapi besday buat mereka..

Puan Kutu said...

happy besday utk adik2 KA semua..mac juga hari lahir en suami n aiman..)

nurbijen said...

Happy birthday to both of them... Best birthday dekat2... Boleh celebrate sama2... Mesti lebih meriah

eima said...

bln mac adalah bulan sy jg ....

Nursaila Norman said...

kek dlm gmbr tu cantikkk..happy birthday semua :))

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, selamat hari lahir buat Mak Long Adik dengan Mak Ndak. hehehe selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

LydSunshine said...

Boleh celebrate sama2 la kan KA. Adik mesti nak bagi kad harijadi buatan sendiri kat makcik2 dia.

BM said...

Selamat ulang tahun semuanya, semoga sihat dan diberkati Allah swt.

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir buat mereka semua.

wantie said...

Happy B'day to all of them which celebrating on March.. May Allah bless with the happiness .

Pha Is said...

hepy besday to them..
eh, saya pun lagir bulan mac jugak
hepy besday to me..!! :)

Kira Sakura said...

selamat ulang tahun buat semua moga sentiasa mendapat keberkatanNya amin

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

happy birthday kepada semuanya.. semoga dipanjangkan usia dan dirahmati oleh Allah selalu..

UmmuAidan-Arissa said...

hepi besday buat semuanya yer..moga murah rezki panjang umur..:)

Mummydearie said...

Happy birthday buat seluruh keluarga KA yang menyambut ulangtahun pada Mac ini! Senang buat ucapan berkumpulan macam ni :)

Gambar ehsan google ni macam mengancam pulak bila dibelek-belek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...