Tabung Masa Depan ...

Monday, March 31, 2014

Potrait Sempena Mother's Day, Mana Satu Kate Middleton Yang Ori ??

Yang ini sah2lah palsu punyer !...

 

 

Benarnya yang ini ...memang cute sangat Prince George ni kan!

Terbaru Kate Middleton & Prince George
" Prince George Looks All Grown Up In Mother's Day Family Portrait. 
A rare glimpse of the eight-month-old Prince and his family taken at Kensington Palace"

AUTO PUBLISH N3 ( Minggu Busy Ada Masa KA Terjah2 Nanti ! )

28 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sangat cantik

Farah Waheda Wahid said...

comelnya prince george!!!

BM said...

Orang popular....sampai potret keluarga pun dipalsukan, asal boleh jual...

Rai Ourkizuna said...

tapi nampak cam real je yg palsu tu.. hahaha..

Fiza Rahman said...

Comelnya ada dia. Kejap jer dah beso erk.

Fiza Rahman said...

nuffnang ☺

Knor said...

tang mana tipunya..apa2 semua pun cantik..babynya sgt cute

eima said...

ttp nampak cun kan ....

MystoryPic said...

Besar sudah bakal pewaris takhta kerajaan British tu.

:: idzwa :: said...

ohhh comey comey!!

wantie said...

hahaha...sangat sangat kelakar tau. tengok satu familly transform mcm keluarga di raja tuh...

siap buat rambut mcm Pamela lagi tuh...


paridah said...

suka tengok putri cantik inggeris ni dgn baby comelnya...

acik idah said...

Anak dia mesti handsome dari ayah dia kan... :)

aizamia3 said...

lagi cantik kalau takde dog disisi dorang.. ;)
tapi Prince George memang cute lah..

Nastyna said...

cepatnya besor... suka tengok dorang.

Dhia Dirham said...

anak dan mak cantik dan comel

mizz yatiey said...

eemmm...kegembiraan terpancar

sal ya said...

Dah besar. Ok... Si kecik sy pn dh besar. Cptnya besar.

nahmy said...

dog tu kembar tak seiras prince george ke?

Shark Kay said...

comel betul anak dia.
isk isk isk.

UmmuAidan-Arissa said...

mula2 tengok tak perasan lg sama ker tak...lama jugaklag dokbuat assessment brlah nampak ketakasliannyahe...hehe

Qaseh Wee said...

bam bam tul baby tu kan ...

hainom OKje said...

Yang palsu tu pun, Kate pun nampak come jugak KA hehe

Mummydearie said...

Banyaknya yang palsu tapi tak banyak beza pun kalau tak dibelek betul-betul.

Busy yea KA. Nanti dah senang bertandang lagi yek!

Kira Sakura said...

comey sangat!!!!

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya prince george tu KA.. :D

MaMa Rey said...

comel lah^-^

LydSunshine said...

suka tgk kate pakai baju tidur dgn rambut bergulung tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...