Tabung Masa Depan ...

Thursday, March 27, 2014

Rezeki Jatuh Dari Bulan Opps.... Mulan !

Hari ni dah petang2, baru dapat nak up N3, pagi ni KA busy giler !
Jadi nak berkongsi cerita & rasa happy nan gembira
Dah selamat sampai dah hadiah dari salah seorang kawan blogger 
Ni sebab KA duk sibuk join segmen tinggal komen kat blog dier
Sapa lagi kalau bukan dari CIK PUAN MULAN kiter!
Yang asyik duk pergi travel jauh2 je dier sekeluarga
Tuah badan kan, buat kita semua jeles aje ler !
Kalau tak caya, cuba pergi terjah BLOG DIER
Segala jeruk alam dalam peta dunia dah diterjah nyer .....
Apapun, terima kasih banyak2 yer
Souvenir yang best2 sungguh ler
Rasanyer kena tukar hak milik pada Angah pulak ler
Sebab benda2 kitchen ni Angah yang duk sibuk guna cuti2 sekolah ni ha !


Serius, uols kena terjah blog dier
Mana tau, kali ni ada ole2 dari LOMBOK puler...
Kan rezeki tak disangka2 nanti jadinyer !
Again tq so much CIK PUAN MULAN yer ~
Jauh dari Kerteh tu.... eeee, kalau ke sana nak singgah umah meta boleh ke ???
He He He  ....KA gurau aje ..

39 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jap nak terjah

❤Kamsiah❤ said...

KA..mula2 dapat hadiah org yg pergi melancung kesana..nanti rezeki KA pulak yg pergi sendiri kesana...

Fiza Rahman said...

Tahniah kak. Smoga bertambah murah rezeki. Nak terjah jap.

Fiza Rahman said...

Enfagrow ☺

:: idzwa :: said...

baik.saya terjah :)

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki akak tu, Farah tumpang happy untuk akak...

RDZ Z said...

Alhamdulillah rezeki KA tu..

RDZ Z said...

Nuff Ads for you...

MulutPayau said...

Wahh bestnya dapat hadiah dari rakan blogger....

acik idah said...

Huhuhu... best nyer KA asik dapat hadiah jerr.. jeless nie... :)

acik idah said...

Ohh.. isi tabung KA sekali... :)

Aisy Nasiha said...

Tahniah KA.. lawa hadiah tu

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Bestnya...dpt sourviner

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... KA,

best nyer dapat hadiah daripada rakan blogger..

mselim3

pls: moga KA sukses selalu.. dalam berblog k..

nahmy said...

hadiah....apapun nilai mmg best

Mimi Azirah said...

Tahniah..bestnye dpt hadiah

PBO™ said...

assalam. blog tuan sudah dalam senarai blog pilihan seperti request. happy blogging. harap blog saya juga dalam senarai blog tuan.
pen buruk online ™

PBO™ said...

assalam. blog tuan sudah dalam senarai blog pilihan seperti request. happy blogging. harap blog saya juga dalam senarai blog tuan.
pen buruk online ™

PBO™ said...

assalam. blog tuan sudah dalam senarai blog pilihan seperti request. happy blogging. harap blog saya juga dalam senarai blog tuan.
pen buruk online ™

BUNDA a.k.a KN said...

Tahniah KA...nak terjah gak nanti..

Puan Kutu said...

rezeki berblog n beramah tamah KA,orang memberi kita merasa..:)

MissNadia said...

wow beshnya.. dua-dua pun nampak menarik

Acik Erna said...

tahniah KA..acik pun dapat dari mulan..cuma lain barang nya

Nieyl said...

wah~boleh la terjah nant

aTieYusof Family said...

wahhh...seronoknya..cantik plak tu! Tahniah KA...:)

n O e s u h a i m i said...

tahniah KA..bess kan dapat hadiah dari kawan alam maya

Mummydearie said...

Tahniah, KA. Cantik hadiah ni. Untung dapat bertukar tangan ke Angah ya :)

wantie said...

bertuahnya badannnnnnnnnnn

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah.. tahniah KA..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah.. tahniah KA..

Tihara said...

tahniah KA,
hadiah lumayan ni :)

Rai Ourkizuna said...

bestnyaaa..saya pun dapat fridge magnet ngan beg..tak update2 lagi kat blog.. adehh..

aswadz said...

wahh... tahniah dpt hadiah...

Deq's Qienz said...

rezeki..rezeki.. Alhamdulillah :)

Kira Sakura said...

wahhhhh tahniah sis!!!!

Ema Johari said...

Alhamdulillah... dapat cenderahati

sal ya said...

Rezeki kan KA?

hainom OKje said...

Seronok bersahabat dengan mereka yg kaki travel ni...kalau bernasib baik dapat souvenir hehe

LydSunshine said...

Murah rezeki cik puan Mulan ni. Nak terjah le blog dia. mesti bnyk cerita menarik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...