Tabung Masa Depan ...

Tuesday, March 25, 2014

Sebak Dengan Pengakhiran MH 370 !

Blog dah back to normal dah..... 
But hati terlalu sebak bila dapat tahu berita terbaru
Tentang MH 370 malam semalam.... sebak  & sedih sangat !


Pada kaum keluarga anak2 kapal & penumpang2 MH 370
Bertabahlah atas dugaan & ujian yang diturunkan Allah swt ini,
Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikulkan,
Andainya ini pengakhiran yang ditakdirkan,
Salam Takziah & Alfatihah yang mampu KA lafazkan....
Sesungguhnya janji Allah itu pasti !
Walau jauh disudut hati KA masih menaruh harapan........

30 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Takziah kepada keluarga mangsa..Allahuakbar

Fiza Rahman said...

Al-fatihah & RIP buat penumpang dan anak kapal.

Kakzakie said...

Ujian berat yg sangat memilukan dan pedih tapi kena redha juga kan KA...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, al-fatihah... semoga Allah merahmati roh-roh mereka dan kuatkan semangat ahli keluarga dalam menerima dugaan ini.. background blog dah makin cantik.. kemaskini widget kat sidebar pula ye. heee ~~~

BUNDA a.k.a KN said...

Tiada ucapan yang mampu diluahkan selain dari salam takziah untuk semua ahli keluarga mangsa TragediMH370..

Sayangku Zie said...

sedih dengan perkhabaran apapun kembali pada Allah..

Eye_nee said...

Penemuan yg cukup meruntun hati seluruh rakyat Malaysia dan seluruh dunia....

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Takziah untuk keluarga MH370 yang terlibat. somoga tabah menghadapi ujian.

Farah Waheda Wahid said...

my condolences to all passengers and Al-Fatihah for muslims passengers... sedih hati, sebak, pilu, and speechless...

Knor said...

sedih...terharu,semoga ahli keluarga tabah

:: idzwa :: said...

speechless

Kira Sakura said...

mendoakan moga ada keajaiban pada MH370, kuasa Allah menandingi segalanya. bersabar dan bertabahlah pada keluarga mangsa yang terlibat. Allah lebih tahu. Al Fatihah

paridah said...

sebak n salam takziah kpd keluarga terlibat...turut berdukacita..

Petak Bunga said...

kita doa yg baik2 ye.

Zura@Iwan said...

sm la KA..
zura pon rasa sebak dan smlm tk dpt nk tido..

imie fatiema said...

betul kak, menyentuh hati.mlm tadi masa PM buat PC saya pun termenitis airmata

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

pertama kali aiza mendengar pengunguman PM tu rasa sebak.. takziah diucapkan..

Pha Is said...

salam takziah buat keluarga mangsa...


menabung inti dan fiesta sini..

Mimi Azirah said...

Sedih kan...sedih sgt2

RDZ Z said...

Takziah untyuk semua keluarga yang terlibat..Semoga pencarain serpihan dan Black Box dipermudahkan...

mama maman aka yana said...

doakan yg terbaik buat yg terlibat.. huhu

Mimi Azirah said...

Sebak bila dpt tau nsb penumpang

ArELeEz said...

deep condolences to the families..
rest in peace to all crew members & passengers onboard mh370..

BM said...

Masih mengharapkan keajaiban positif berlaku...

wantie said...

Tu la selalu dok pesan kat Naiim. Semua orang akan mati. semua orang akan sedih bila ada kematian. cuma cara kematian tu je yang berbeza...

pujuk hati sama ni..

Mummydearie said...

Sedih bila membaca tentang kaum keluarga mereka yang terkesima mendengar takdir MH370. Jauhnya bersemadi orang-orang yang dikasihi di Lautan Hindi sana. Sebak bila mendengarnya.

LydSunshine said...

Sedihnya kan KA/... Macam takleh terima plak macam tu endingnya. Tak jumpa pesawat.

tenku butang said...

sedih.. =(

hainom OKje said...

Hanya Alfatihah yg mampu dititipkan buat mereka yg beragama Islam...
Samalah KA....tp jauh disudut hati mengharapkan keajaiban akan berlaku...

n O e s u h a i m i said...

sedihhh sgt :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...