Tabung Masa Depan ...

Wednesday, March 05, 2014

WW : Kate Middleton & Suami Santai Di Bunga-Bunga !

Bukan Di Malaysia, tapi meraikan harijadi kenalan mereka di Battersea, London sana !

Kesian Prince George kena tinggal sekejap yer !

18 comments:

MissNadia said...

mesti berbunga-bunga hati masing-masing :D

eima said...

mmmg dah lalu kena tinggal ko mak pak org penting kan ...

Sue-Rya Qistina said...

ala sian prince george, kena tinggal sokmo. nak buat camne kan. huhuhu

aTieYusof Family said...

Begitulah klu org kenamaan kan..sana sini ada jemputan...suka tengok gaya mrk...:)

Farah Waheda Wahid said...

prince william tak hencem dah...dah motak...

wantie said...

T ni kalau berjauhan dengan anak mkn pun dah tak lalu... camno la si kate ni kan..

QasehnyaRania said...

cntik menawan
ala nape tak hantar prince george bg saya jaga kejap.hihi
kebetulan besday prince george sama dgn cik suami.hihi

shasha yacob said...

one of my peberet couple. heee

diana said...

best nya ada bodyguard..heheh

Tihara said...

ooo dia makan pizza tu :)

Knor said...

org kaya gitulah ye

Kira Sakura said...

oh ingatkan taman bunga =.=

Haryati Faizal said...

slim nya dia...

LydSunshine said...

tak bawak prince george ke. sian si kecik tu.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kecil-kecil dah ditinggal-tingalkan..

Chic Na said...

prince george kena tinggal.. wuwuw..

Mummydearie said...

Terpaksalah tinggal-tinggalkan selalu. Dah namanya makpak milik rakyatkan :)

hainom OKje said...

Gambar 2 atas tu tak dpt tengok....lambat tenet ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...