Tabung Masa Depan ...

Monday, April 14, 2014

1000 Luhur Hati !

Dalam keadaan KA yang semakin kurang berblog sekarang ini
Masih ada juga yang masih sudi lagi
Follow blog KA yang x seberapa ini
Terima Kasih Sekalung Budi 
Untuk Tuan Punya Blog Yang Ini
Hanya mahu dikenali dengan nama  LUHUR HATI ...

 Menjadi follower blog KA yang ke 1000 ni
KA dah terjah dah ke blog dier sebentar tadi
Blogger baru rupa2nya dier ni
So, uols boleh follow & terjah jugalah kalau sudi
Sama2 sokong menyokong antara kita sesama blogger ni
Tagline " INFO YANG AKU TAHU" sebagai header blog ini
Sempoi je, mungkin gambaran tuan punya blog ini
Terima kasih kerana menyudikan diri
Untuk jadi follower di blog KA ini
 Tolong tinggalkan nama/alamat/no tel kalau sudi
Di email KA yang ini 
kesumaangsana5@gmail.com
Ada sesuatu untuk kamu yang menanti
Sebagai follower ke 1000 blog KA ni .... He He He

16 comments:

Nieyl said...

Alhamdulillah..dah seribu dah..:)

Nurzakiah Hanum said...

SINGGAH PAGI

❤Kamsiah❤ said...

tahniah..dah 1k follower...

Eye_nee said...

Tahniah buat kamu fren..1000 Followers dah ni....

paridah said...

wah ramai follower KA tahniah...kak ni lama juga blogging baru dpt 103 follower..oklah tu terima kasih pada yg sudi jadi follower kak..

Rai Ourkizuna said...

wahh..da seribu..tahniah KA

Ema Johari said...

Alhamdulillah dan tahniah KA.

Mummydearie said...

Tahniah KA dah 1000 pengikutnya. Kalau saya tahu nak dapat hadiah, mesti saya jadi pengikut yang ke-1000. Hahaha ...

Z@i Z@mR33 said...

waaaa...dpt hadiah...nk jugek :)

BM said...

Tah niah KA! Dah 1,000 Follower! Pemberi semangat baru tu!

Petak Bunga said...

Jenuh nk capai 1k ni KA

RDZ Z said...

Tahniah KA..dah 100 ya..ramai dah tu...

n O e s u h a i m i said...

tahniah KA...1000 dahhh...ramainya...bertuah la pemilik blog luhur hati tu...

eima said...

rasanye taks ampai setahun lagi kan KA bloging dah 1000 dah kan ... hebat

Fiza Rahman said...

Tahniah buat dia. Nanti nak terjah.

Fiza Rahman said...

digi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...