Tabung Masa Depan ...

Monday, April 28, 2014

AL- FATIHAH, Pelakon Veteran Sidek Hussain Meninggal Dunia !

Pelakon veteran, Sidek Hussin, 63 telah meninggal dunia di Hospital Kuala Lumpur
 (HKL) akibat kanser. Allahyarham Sidek menghembuskan nafas terakhirnya jam 11.55 malam
tadi di hadapan isterinya Sebiah Sulaiman. 
 Jenazah akan dibawa ke kampung halamannya di Batu 17 Kuang, Selangor untuk 
dikebumikan hari ini.
 Dari-NYA, kita datang, Kepada-NYA juga kita kembali...
ALFATIHAH , semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam 
golongan orang2 yang beriman.. AAMIIN2...
Ehsan Google

31 comments:

Nurzakiah Hanum said...

AL FATIHAH

❤Kamsiah❤ said...

Al fatihah...
tak kesampaian hajat arwah utk menunaikan umrah kali kedua...

isi tabung KA

Hanif Idrus said...

Alfatihah untuk beliau..amin

Knor said...

Inna Lillahi wa inna ilaihi raji'un.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Al-Fatihah...

Ema Johari said...

Al-Fatihah...

paridah said...

salam takziah...alfatihah.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, al-fatihah.. innalillahiwainlilahirojiun.. singgah menabung UTN sini

Ratu Hatiku said...

As salam KA... lama x jenguk sini... harap KA sihat.. :)

Innalillah... Al fatihah..

idzwa kamaruddin said...

al-fatihah

Sylarius Yusof said...

Al-fatihah

Sylarius Yusof said...

Saya ni kalau bab menari memang tak reti. Langkah memang sumbang. Segan nak join aktiviti-aktiviti senam ni, buat kena gelak dengan member-member je. haha

Mummydearie said...

Al-Fatihah!

Salam takziah buat keluarganya.

Nursaila Norman said...

al-fatihah..

RDZ Z said...

Al-Fatihah..Semoga rohnya ditempatkan bersama-sama dengan orang yang beriman..

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Innalliah semoga roh arwah d cucuri rahmat.

eima said...

salam takziah utk keluarga arwah .....

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Alfatihah, semoga roh nya di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Amin....

ummiross said...

إنا لله وإنا إليه راجعون

Moga rohnya dicucuri rahmat.

ummiross said...

إنا لله وإنا إليه راجعون

Moga rohnya dicucuri rahmat.

aTieYusof Family said...

Salam Takziah buat keluarga beliau..Al-Fatihah...

Fiza Rahman said...

AL-fatihah. Kawan baik pak mertua saya ni kak. Last 2 years kitorang ada dtg beraya kat umah arwah.

cahaya nur said...

al-fatihah

LydSunshine said...

alfatihah. baru je baca pasal bengkak kat muka tu adalah kanser.

Sue Bee said...

salam takziah

Kira Sakura said...

moga ditempatkan bersama para solehin amin

acik idah said...

Semoga segala amalannya diterima olehNYA...

ZazaMyMoon said...

innalillahiwainnailaihirojiun..
kesian pakcik ni.. sll tgk dia berlakon dgn bengkak dipipi dia tu rasa mcm x sanggup je..
semoga rohnya dicucuri rahmat!

Aku Penghibur said...

al fatihah, takziah ,semoga rohnya di kalangan orang yang beriman

Aku Penghibur said...

al fatihah, takziah ,semoga rohnya di kalangan orang yang beriman

ArELeEz said...

al fatihah..

semoga rohnye dicucuri rahmat. amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...