Tabung Masa Depan ...

Monday, April 07, 2014

Baby Prince George Lands in New Zealand For 1st Tour !

Kate Middleton, Prince William, and their adorable son Prince George touched down
 in New Zealand on April 7,2014 and gave the world the first look at
 the Duke and Duchess of Cambridge and their 8-month-old boy. 
Middleton, 32, wore a red Catherine Walker coat and Gina Foster hat. 
She is wearing a silver fern diamond and platinum broach loaned by Queen Elizabeth. 
The Queen first wore the broach during her Commonwealth Tour in 1954.
 
 Strong winds, rain and poor visibility greeted the royals in Wellington at the start 
of a three-week tour of New Zealand and Australia.
 It will be one of the first times George, who is third in line to the throne,
 has been seen in public since his birth on July 22 last year.
The baby will only be taken to a few specific engagements throughout the trip, 
the family's Kensington Palace residence said.

My comment, Prince George ni memang comel sangat, takut pulak tengok bila mummy dier 
pegang dengan kasut bertumit tinggi lagi tu !...Kate Middleton pulak
pakai apapun nampak gorgeous, dan yes dalam pic2 ni dier amat2 mirip 
dengan Lady D ler... & Prince William awat cam makin kureng je tang atas tu hehehe  !

40 comments:

Nurzakiah Hanum said...

COMEL KAN

Kisah Si Dairy said...

Comelnya anak dia

Uni Aqilah said...

keluarga diraja yang berjiwa rakyat. :)

Fiza Rahman said...

Ha'ah lah kak. Seram plak tgk KM ni pakai kasut tinggi sambil pegang bb.

Bin Muhammad said...

Merahnya Kate! btw...baby dia memang comel!

Shark Kay said...

kate tetap cantik dgn snyuman itu..

BUNDA a.k.a KN said...

Dah besar baby diraja ni...

Nurfaezah Abdullah said...

comelnye their son hehe

Z@i Z@mR33 said...

comey ada depa
kate mmg cntik n nmpk mcm diana pon ada

YanIrfanZur said...

alahai so cute
chubby plak tu.

betui2..risau tgk Kate pegang bb trn tgga dgn kasut tumit tiggi tu..hehe

cahaya nur said...

comelnya anak mereka...

Maria Firdz said...

comei je anak dia...

MissNadia said...

kate memang gorjes.. untung dia. baby dia pun comel

Ann Ishak said...

sangat montel anaknya :)

Mrs Velentine said...

comelnya

Knor said...

Meranya maknya...

mama maman aka yana said...

cumilnya.. hehe

mama maman aka yana said...

cumilnya.. hehe

are_lin@yu said...

alahai cutenya..ayu mmg suka sgt tgk psgn diraja ni.sama pdan..hihi

eima said...

comey sentiasa kan kate .... mmg keturunan william kot membotak bila dah berusia

acik idah said...

Kate nie memang natural beauty laa... pastu senyuman dia nampak ikhlas...

Aku Penghibur said...

comelnya baby tu

fasha said...

comelnyaaaa anak diaaaaa

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya baby dia.. :D

paridah said...

baby yg sgt comel bersama bondanya yg cantik...

diana said...

jarang2 sekali dapat tengok nih..

RDZ Z said...

So cute Prince George. Looks like Willaim kan...

QasehnyaRania said...

comeynya dia.
bby tu sama tarikh lahir dgn cik abg saya
22/7.suka je cik abg saya tu.hihi. konon konon keturunan diraja gitew.

Deq's Qienz said...

pasangan kerabat diraja y plg pupolar :)

suri said...

saya suka baca kisah dia best baca kat blog ini lah heee...harap mereka akan bahagian ke akir hayat hee//

cucuk 2x nuff admin sana sini :)

suri said...

saya suka baca kisah dia best baca kat blog ini lah heee...harap mereka akan bahagian ke akir hayat hee//

cucuk 2x nuff admin sana sini :)

aTieYusof Family said...

comelll sangat prince george ni... geram nengok dia...:)

aTieYusof Family said...

comelll sangat prince george ni... geram nengok dia...:)

Kira Sakura said...

chubby

Mummydearie said...

Makin lama memang makin tak minat dah kat Prince William ni. Betul tu KA makin lama makin menipis nampaknya kepala. Adatlah kot lelaki tapi Kate pulak makin cantik rasanya.

Haryati Faizal said...

suke tgk anak dia ni comel sgt

wantie said...

kecik kecik dah jelajah sana sini yer

sal ya said...

Dia dah biasa KA.

LydSunshine said...

sihat walafiat nmpknya prince george ni. comel sgt. belum nmpk lagi ikut muka sape. tapi rasa mcm muka kate.

hainom OKje said...

Walau tang atas Prince William tu kurang come....dah katanya raja jadi come ajos hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...