Tabung Masa Depan ...

Friday, April 04, 2014

Selamat Berjaya Yer Shila Amzah !

Penyanyi realiti terkenal, Shila Amzah berjaya melangkah ke peringkat akhir 
pertandingan nyanyi­an I Am Singer musim kedua
 yang dijadualkan berlangsung di Beijing, China, Jumaat (hari ini) 
sebalik kontroversi kehilangan MH370 dan cerita2
Kurang enak peminat tanahair tentang cara pemakaian Shila !

" “Kami diberi arahan untuk bersedia dengan dua buah lagu iaitu
 pusingan pertama saya akan berduet bersama salah seorang penyanyi luar 
 dan jika rezeki berpihak kepada saya, boleh mara ke pusingan kedua 
dan akan mempersembahkan nyanyian solo,"  katanya
Hanya undian daripada peminat yang akan menentukan sama ada dia berjaya 
merangkul sebagai juara atau tidak.

“Program I Am Singer disertai oleh bintang-bintang yang telah mempunyai nama 
dalam industri muzik antarabangsa.
Selain Shila, seorang lagi penyanyi dari Malaysia yang akan berentap di final 
ialah Gary Chaw bersama-sama lima lagi finalis dari China, Hong Kong dan Taiwan.

Antara persembahan Shila yang KA suka dalam pertandingan ini
Selain ketika Shila menyanyikan lagu Adele Rolling In The Deep
Ialah persembahan beliau yang ini.......

Apapun selamat maju jaya to Shila Amzah !

UPDATE :  

SHILA BERADA DI TEMPAT KE TIGA
JUARANYA HAN LEI & KEDUA G.E.M
ANYWAY,.... tahniah SHILA AMZAH !

32 comments:

Mrs Velentine said...

good luck shilla amzah...klik2 sini juga

Nurzakiah Hanum said...

GOOD LUCK

eima said...

goodluck ..

Maria Firdz said...

salam singgah sini...

salam jumaat KA

hainom OKje said...

Kena menghafal lagu cina juga yek KA...bukan mudah jadi Shiela Amzah ni...

wantie said...

selamat maju jaya

Fiza Rahman said...

Good luck utk SA. SUka suara dia ☺

Fiza Rahman said...

nuffnang ☺

Nurfaezah Abdullah said...

nice :)

imie fatiema said...

saya peminat shila since dia berjaya di Asian wave ni baru perasan vikalnya mmg mantap. tak pernah tinggal video dia di I am SInger, fire to the rain mmg best sgt

QasehnyaRania said...

good luck shila.
walaupon dugaan dtg melanda spnjng khilangan mh370

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat maju jaya kepada sheila amzah..

nurbijen said...

Good luck to her.....
Kali pertama tgk shila nyanyi bila kwn2 post video "Let it go" yg dia nyanyi tiga bahasa tu.. mmg power habis la suara dia..

Mimi Azirah said...

Giid luck shila

Dhia Dirham said...

semoga beliau berjaya.klik libress

Nastyna said...

suara dia memang power, suka dengar dia nyanyi. All the best yer Shila.

Pha Is said...

persembahan shila amzah semua mantap2.. smoga beliau berjaya mengharumkan nama malaysia..

n O e s u h a i m i said...

ada tengok persembahan shila ni kat youtube...mmg bagus dia ni...good luck shila..

Qashmere said...

yea good luck shila amzah...lagu dia saya sukeee

paridah said...

tahniah shila amzah....moga berjaya menang untuk kali kedua...insya Allah.

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum..KA,

moga shila hamzah berjaya mengharumkan nama negara ...

mselim3

Tihara said...

semakin maju shiela ni :)

Puan Kutu said...

sebagai rakyat malayia,kita sokong shila amzah!

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Semoga beroleh kejayaan shila.

nahmy said...

semoga selamat...dunia akhirat...

ArELeEz said...

she hits #3 in this competition. congratslah!

mysha said...

Hye kak K.A...lama x jenguk blog akak...

Mmg daebak la shila hamzah nih kak!!

BM said...

Dapat tau yg Sheila dapat tempat ke 3...kira OK lah tu kerana terpaksa berdepan krontroversi MH370 yg mengurangkan undian beliau.

Khai♥Rin : anies said...

dpt tmpt ke 3 tu kira hebat la

Kira Sakura said...

alhamdulilah rezeki masih berpihak kt Shila walaupun tempat ke 3 :)

RDZ Z said...

Salam Selasa KA..

Libresse & LAZADA for you!!!

Mummydearie said...

Oh, Shila dapat No.3? Tahniahlah Shila. Suara dia ni memang power. Suka dengar lagu dendangannya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...