Tabung Masa Depan ...

Wednesday, April 30, 2014

WW : The Faces Of Prince George During Tours !

31 comments:

RDZ Z said...

comelnya gambar close up tu..

Isi dua tabung untuk KA..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Comel anak dia... Ada dua batang gigi pulak tu... :d

MaMa Rey said...

comelnya..suka pic no dua tu hehe

Ira said...

tembamnya prince george ni..
hehe...

done click2..

Nurzakiah Hanum said...

COMEL KAN

idzwa kamaruddin said...

comel gilerr!!

Sue-Rya Qistina said...

ya ampun..comel giler! chubby sungguh badan dia..montel.rasa nak geget je..cepat dia ada gigi kan..

Nastyna said...

hensem nyerrrrrrrrrr. nampak mereka sangat rapat kan.

N.Aima K said...

ololo comeyyy

eima said...

comey kompom botak bila dah besar nenanti .. hihi keturunan

adrianna syaz said...

Baby comey.. :)

adrianna syaz said...

Baby comey.. :)

Ema Johari said...

bertuah anak kenamaan ni...menjadi perhatian media.

LydSunshine said...

ei dah ada gigi. geram rasa nak gigit pipi dia.

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Ya hampunnnn ensem sgt 😍😍
Mcm daddy dia kecik2 dulu
Gigi ader 2 dah😁😁😁

paridah said...

comelnya menabung selalu..

DYatie said...

Geram tengok baby!!!

Shaiful Zaidi said...

Bakal raja suatu hari nnt ni...comel

ArELeEz said...

hope bile besor nanti, prince george pun akn jd humble cam parents dia.

Qaseh Vee said...

kira selfie juga ni tapi natural n spontan

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...KA,

comel baby ikut emak dan ayah diakan...

mselim3

pls: handsome dah besar nie macam ayahnya,

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Comel anak dia. Dah ada gigi dua.

nurbijen said...

geram nak cubit2 jer pipi tu..

BUNDA a.k.a KN said...

Comel...dah besar ..dah lasak dah nampaknya...

n O e s u h a i m i said...

comel nyer...tp dah nampak hencem nyer

Aku Penghibur said...

aloo comelnya dia ^_^

Tihara said...

cute kan, dah anak omptih tu memang lah :)

Sue Bee said...

cute nya anak dorang ni..rasa nak picit2 saja..

Mummydearie said...

Alahai gigi dua batang tu, comelnya. Lupa lak nak tanya, Adik tak minat ke ngan KM ni, KA?

Fiza Rahman said...

Comel anak dia.

Siti Fatimah said...

bam bamnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...