Tabung Masa Depan ...

Wednesday, April 16, 2014

WW : Kate Middleton BerBusana Hitam Tetap Menawan Di New Zealand!

Kalau dah cantik, pakai apapun menarik ! 
Memang ramai yang lebih cantik, tapi tak ramai yang punya aura persis dier khens ...
 

21 comments:

Kakzakie said...

Org cantik KA pakai apa pun cantik. Muka dia ni lembut macam Lady D juga..

Tihara said...

haah dia pengganti lady D
cantik senyuman dia
moga dia dan keluarganya diberi hidayah Allah..

Eye_nee said...

Cantiknya dia..pakai lah apa pun ttp nmpk cantik...

Farah Waheda Wahid said...

she's such an adorable and stunning person...

Nurzakiah Hanum said...

SANGAT KAGUM DGN KECANTIKAN DIA

Cik Anis said...

ada pesona tersendiri...

Sylarius Yusof said...

Kate Middleton ni mungkin tak teruk sangat kena kejar dengan wartawan macam Lady D dulu. Sekarang ni, dah makin canggih dengan smartphone, siapa-siapa pun dah bole jadi paparazzi. Hehe

Haryati Faizal said...

Slim je dia ye... cantik

Khai♥Rin : anies said...

rs nyer bj yg dia pakai ni mmg tempah khas utk ke NZ sbb ada lambang NZ kt bj tu

eima said...

pi negara lain pun bw gambar Q ye .. mmg lawa + lembut gitu

Siti Fatimah said...

pakai pakaian hitam lago gojes

Mrs Velentine said...

makin cantiklah dia ni

Luhur Hati said...

1 untuk sis disini DG....
Thanks sis....

RDZ Z said...

Ohsem Kate..looks very outstanding..

QasehnyaRania said...

betul tu KA

ietams said...

eeee... dia minum tu pun cantik!

Mummydearie said...

Dress simple macam tu pun jadi cantik dek kerana Kate yang pakai. Serius tension tengok kecantikan si Kate nih. Prince William ni tak nak buat sesi tanam rambut lagi ke? Luas nampak eh...

MissNadia said...

baju-baju diraja ni cantik-cantik... suka tengok

ArELeEz said...

kate has both.. cantik & aura.

ayut said...

Personaliti yg mmg sdap je mata nk tgk..hihi

Haslinda Hassan Ali said...

mmg cantik & tinggi lampai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...