Tabung Masa Depan ...

Wednesday, April 09, 2014

WW : Ladybirds... Wow, Cantiknyer !

41 comments:

Kisah Si Dairy said...

cantiknya Lady bird tu kan KA...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

subhanallah.. cantiknya. :D

Nurzakiah Hanum said...

CANTIKNYA

Nastyna said...

Cantiknya...saya suka serangga ni. Ini kalau JJ nampak mesti tunjuk jari2 dia minta letak situ haha.

Fiza Rahman said...

Suka tgk lady bird ni. Cantik.

Ibu Lala said...

Ms kecik kecik suka cari dan tangkap ladybird ni. Cantik.

TiranaAduka said...

salam sis kesumaangsana

Ladybird memang cantik
lagi cantik bunganya
maaf sis lama TA tak jejak ke sini...

lawatan ptg

msredcheesecake said...

subhanallah

DYatie said...

Kecik2 dulu suka kumpul ladybird letak ats tapak tangan. ^_^

:: idzwa :: said...

sgt cantik!

diana said...

macam candy..hehehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

cantik picture2 ni KA

sy suka pegang ladybird..hehe

Nurfaezah Abdullah said...

suka tg polka dots kat badan ladybird tu hehe

Farah Waheda Wahid said...

inilah mascot bubblynotes kalau akak nak tau...hik hik hik...

hainom OKje said...

Tetiba teringat apam KA hehe

Nazayiena Ayiena said...

Subhanallah,cantiknya.

eima said...

kena cra dan tekniknye semua gambar nampak cantek .. br kita sedar betapa indahnya ciptaan tuhan kan

are_lin@yu said...

aduhai mmg cntik la kak..trg ja tgk..

Eye_nee said...

Comel jer dia kan...

Knor said...

mmg cantik sungguh..

nurbijen said...

sy pun suka sgt kat lady bird masa kecik2 dulu.. sekarang giliran anak2 pula tangkap ladybird... hihihi

BM said...

Farah mesti suka sgt dgn ladybird ni... :)

Puan Kutu said...

cantik sgt..sy peminat polkadot,lady bird badan dia kan polkadot..tu sy suka.hehe

Dhia Dirham said...

cantik dan comel

acik idah said...

Cantiknya macro photo nie...

paridah said...

cantiknya tp berbau kot..

suka suka said...

LB memang cantik..

Syazana Zainn said...

alahai cantiknya!
dulu suka tangkap lepas tu letak dalam kotak mancis :p

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, Subhanallah. comelnya kumbang ni. hehee singgah menabung libresse sini~~~

Kira Sakura said...

kalau baju baby design ladybird pun comel aje hihihihi

wantie said...

cantik... dulu kat kampung banyak le LB ni lepak kat pokok terung.

aTieYusof Family said...

Cantikkk nya! suka tengok..:)

Shark Kay said...

waaa..
lama betuil rasanyer shark x tgk ladybird nie..
dulu kecik2 slalu gak tangkap :)

RDZ Z said...

Indahnya kejadian Allah ..so colorful..

RDZ Z said...

DIGI & Blue birds for KA...

cahaya nur said...

suke sangat tengok ladybird..comel

QasehnyaRania said...

comel
merah hitam

ANIM said...

cantiknya..
amazing!!

Mummydearie said...

Subhanallah! Cantik! Entah kenapa saya lebih minat gambar ladybird dihujung pensel warna tu :)

n O e s u h a i m i said...

serius cantik ladybird ni...geram tengoknya

Pha Is said...

cantik semuanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...