Tabung Masa Depan ...

Wednesday, May 21, 2014

Cubit Peha Kanan, Peha Kiri Terasa Juga kan ADIK !

Hari ni mood agak kelaut, Petang semalam berkejar ke asrama ambil ALONG
Tetiba demam panas teruk dengan kejang otot, Dan sakit pinggang yang teruk
Dah bawa ke doktor semalam dan cover dengan ubat
Tapi pagi2 tadi kena buat blood test & urine test juga, Nasib baik tak perlu admitted
But kena datang lagi hingga Jumaat ni, Untuk buat Ujian yang sama...
Aduhai bila sakit2 ni...Adik beradik lah yang paling riuh sekali
ANGAH & ADIK duk keliling ALONG tepi katil
ADIK macam biasalah siap bawa baldi & ais segala ....
Sambil mulut tu tak henti2 kata "Kesian ALONG !"
....Nanti2lah KA cerita yang lanjutnyer
Sakit apa pun masih dalam stage "Suspected aje !'
MOHON DOAKAN SAMA, MOGA ALONG CEPAT SEMBUH YER 
Sambil layan lukisan buah2an versi budak 8 tahun....ADIK ler !!
Yang tidak bercolor sebab mood ADIK pun takdelah,  katanyer !

( Siap2kan kerja dulu, free2 KA BW yer! )

38 comments:

Kakcik Nur said...

Semoga kesihatan Along pulih segera...

Ema Johari said...

moga along cepat sembuh...cantik lukisan adik

Farah Waheda Wahid said...

mood adik affected bila along admitted, get well soon along...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Syafakallah buat Along ..moga cepat sembuh ye..

Cantik adik melukis gambar tu.. sayang menyayangi antara adik beradik memang rapat kan KA.

eMMe said...

Salam KA.. Twin Airis pun demam... hope Along segera sembuh... kalo demam kuat, kene cucuk ubat kat punggug... bykkan lah minum air... InshaAllah cepat sembuh ya!

Ira said...

semoga along cepat sembuh. :)

paridah said...

moga along cepat sembuh ya...insya Allah aknn segera pulih.

Tihara said...

insha Allah, semoga cepat sembuh...kesian

lieyalatif said...

alamak siannye along...nanti KA update la sakit ape along...hope tak serius yeak n cepat sembuh...

Bin Muhammad said...

Musim demam la kot, anak sedara saya kat asrama pun kena balik sbb demam. Atau demam sebab nak periksa...huhu

PetakBunga said...

along sakit apa Ka?

aTieYusof Family said...

Kesian Along....semoga cepat sembuh....

Rinna said...

Kesiannyaa.. Moga Along cepat sembuh..

UmmuAidan-Arissa said...

moga along epat sembuh yer..harap2 tiada apa2 yg membimbangkan..take care..

AnneRaini said...

anak sakit ni mmg gundah hati maknya. semoga along cepat sembuh.

Fiza Rahman said...

Smoga along cpt sembuh. Risau adik yerp.

N.Aima K said...

semoga cepat sembuh Along..

untie pun x reti melukis cntk mcm tu huhuhu

Nafisa81 said...

8 tahun pun...boleh tahan...ada la bakatnya...

ArELeEz said...

get well soon, along..!

Knor said...

Knor dengar pun naik risau ni...along main hujan ke?...
Harapnya tk ada apa2lh

Siti Fatimah said...

hihihi...adik tak dapat bawa buah.lukis buah pun ok jugak.

gws yer

LydSunshine said...

Ayoo.. suspected sakit apa plak along ni. KA mesti org yg paling risau kan.

Acik Erna said...

assalam KA..macam mana along..semoga cepat sihat..

Acik Erna said...

assalam KA..macam mana along..semoga cepat sihat..

Ibu Lala said...

Cantik lukisan adik tu wpun x de kaler. Moga along x apa apa ye kak

nurbijen said...

semoga along cepat baik...
Tengok lukisan adik, teringat lukisan saya masa kecik2 dulu...

Mummydearie said...

Suspected dengue ke, KA? Saya dulu pun kena sama tapi viral fever aje. Moga Along cepat sembuh dan baik seperti sediakala. Tentulah yang paling susah hati Umminya, kan ...

Aisy Nasiha said...

Lama KA tak up entry ni. Mesti duk jaga Alonb tu ya. Semoga Along cepat baik ya..

Maria Firdz said...

Moga along cepat smbuh...

Kira Sakura said...

moga cepat sembuh dan terus sihat ye along amin amin

MaMa Rey said...

kesian Along..moga cepat sembuh ya Along..

ietams said...

harap semuanya cepat sihat dan dimudahkan segalanya ye KA..

Maria Firdz said...

moga Along cepat sembuh...

LYAfrina said...

semoga pd saat ni..along dah sembuh ye

sal ya said...

Along dah ok ke KA?

hainom OKje said...

Ohhhh baru tau...kisahnya...moga Along sembuh dan tiada apa yg membimbangkan yeh KA....Berdoa dan terus berdoa...
Namanya pun keluargakan KA...susah senang mesti bersama

hainom OKje said...

Ohhhh baru tau...kisahnya...moga Along sembuh dan tiada apa yg membimbangkan yeh KA....Berdoa dan terus berdoa...
Namanya pun keluargakan KA...susah senang mesti bersama

Mimi Azirah said...

semoga Along cpt smbuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...