Tabung Masa Depan ...

Thursday, May 08, 2014

Untuk Peminat2 Setia DAVID BECKHAM Yer !

Ramai sangat yang mintak gambar DAVID BECKHAM & FAMILY DIER KAN 
Ok.. KA tepek kongsi kan sini yer !
Aper ?? Tak kenal David Beckam...
 " He started playing professional soccer with Manchester United in 1992. 
His successful career on the field continued until he resigned from the LA Galaxy in 2012. "
 So, buat peminat DAVID BECKHAM yang kecoh bila xde gambar dier
MOH......LAYAN AJELAH YANG INI YER !
PIC YANG BARU & LAMA ...
  The boys joined David Beckham on the field in Spain for a family celebration after his team, 
Real Madrid, won their July 2007 match.
 Brooklyn, Romeo, and Cruz took the field to celebrate David Beckham's MLS Cup championship win with the LA Galaxy in December 2012.
 David Beckham and his brood prepared to travel the Eurostar in London
David Beckham and Victoria Beckham took their boys to the London premiere of Viva 
Forever  in December 2012.
The young Beckham boys wore matching polos for a walk through London's Heathrow Airport
 in July 2007 with Mom and Dad.
 Harper Beckham gave her dad, David Beckham, a kiss on the cheek during a London stroll.
David Beckham was honored as the BBC Sports Personality of the Year in 2010, and  
Victoria Beckham, Brooklyn, Romeo, and Cruz all dressed and joined him at the London 
event in December of that year.  
 David and Victoria Beckham posed with their boys at the annual Sports Spectacular 
benefit in LA in May 2012.

Ok, cukuplah kot cerita2 DAVID BECKHAM ni,  lagi pun gambar2 dier 
dan keluarga ada saja di mana2 kan, satu lagi kurang minat  
tengok badan dier yang banyak berlukis tu HU HU HU !
Nanti2 KA buat N3 tentang David Bekam pulak yer, ada yang nak baca ?? hehehe

CREDIT PHOTOS & INFO SINI ! ( Busy Bee Pagi2 ni )

25 comments:

idzwa kamaruddin said...

yeayyy!!!ade pun gambar beckham!!

Nurzakiah Hanum said...

layannnnnnnnnnnn

paridah said...

suka tengok family man mcm david ni...

eima said...

antara omputeh yg suka branak ramai selain angelina jolie ... posh tu kurus tu betui la ... anorexia ke

lieyalatif said...

hensem2 anak die kan KA.... paling teruja tgk posh laa dari dulu sampai skrang badan sekeping ajek...ape tak makan ke dieorg ni hahahaahaha

Norma NML said...

hehe...seram kan kan tengok 'lukisan batik' tu..:-)

Khai♥Rin : anies said...

sapa agk nyer yg ikut jejak dia sbg pemain bola?

Nursaila Norman said...

minat jgk dgn couple ni..sejak sekolah, sebab dia hensem..hehehe! tp tgk kan dia ni anak ramai, maintain mcm sweet couple, still lah minat :D

Luhur Hati said...

hai kak
baru la ni terbaca komen akak....
aduhai....
akak nak adress saya ke..?
ishhhhhhhhhhhhh...
malu la pulak saya rasa...

Fiza Rahman said...

Sweet couple. Suka tgk dorang.

Sylarius Yusof said...

Walaupun tangan penuh dengan cacahan tatu, Beckham tetap seorang bapa yang penyayang.

UmmuAidan-Arissa said...

Comel2 lah anak2 mereka..suka tengok yg baby gal tuh..cute..:)

Maria Firdz said...

Suka tgk beckam dgn anknya..

Kira Sakura said...

tak heran pun deme anak ramai kan KA

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

The howt n ensem daddy gituew
Posh beranak ramai tapi body menten kuruih
I'm so jellyyyyyyy😂😂😂

Mummydearie said...

Tak buat pun takpa KA. Tak minat dia ni. Dengar suara dia lagilah tak minat. Isteri dia pun tak minat juga. Kah3x.

ietams said...

suka tengok dorang..
posh tetap stylo walau beranak 4 ponn

RDZ Z said...

comel anak-anak dia..

Ema Johari said...

victoria sekeping jer badannya.

Ismail N said...

Becks dengan anak bini. Paling glamer wehh. Tapi tak tahu lah samada anak2 nya akan jadi sehebat bapa.

aTieYusof Family said...

Suka tengok anak2 Beckham ni..ensem2..hehe..tapi tulah, byk tatu..:)

QasehnyaRania said...

dh besar besar dh dorng.dlu kecik kecik j nengok..

ArELeEz said...

posh tetap maintain posh.

sal ya said...

Teringat kwn ms belajar dlu. Sedih gila bila tau beckham nak kawen. Ala... Mcm la blh kawen pn ngn beckham tu. Hehe...

Siti Fatimah said...

David ni memang baik. Dia suka tolong damilly dia yg susah. Last dpt jugak dia anak perempyan kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...