Tabung Masa Depan ...

Wednesday, May 07, 2014

WW : Kate Middleton Compared With Lady Diana !

 ANGAH sibuk2 belek baca BLOG KA ,  sambil komen2
Katanya, " Ummi, rasanyer Lady D ni jauh lebih cantik dari Kate Middleton lah, hehehe !


( AUTO PUBLISH N3 - ADA ONE DAY COURSE HARI NI ! ) 

18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sangat cantik

Farah Waheda Wahid said...

2-2 ada keanggunan mereka yang tersendiri...

BM said...

Dari pelbagai sudut...saya juga memilih Lady D lebih menarik dan menyerlah dari Kate

Nieyl said...

Singgah pagi..:)
betul2..lagi cantik kan..:)

lieyalatif said...

yg pasti pd mata lieya mereka ni ade aura, kecantikan dan style tersendiri.... cantik dieorg ni kan KA.... badan tu maintain jek walo beranak pinak...

N.Aima K said...

pretty ladies...

salam rabu dear.. you ada tengok tak movie kat astro best ke 1st psl cerita Diana ni..? menarik juga lah

- AZIE - said...

cantik dua2nya..

eima said...

hmmmm tah la..... sama cantik tp diana terkenal ngan bantuan kemanusiaan die

aTieYusof Family said...

Dua2 pun sangat cantik & nampak gojes..:)

Deqla Norumara said...

dua2 sgt cantik.. !!

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

dua2 mempunyai keistimewaan dan kecantikan tersendiri

Mummydearie said...

Saya setuju dengan Angah. Saya pun rasa Lady D lagi cantik, lagi keibuan, lagi lembut orangnya. Kate cantik gak tapi tak terlawan mak mentualah :)

Kira Sakura said...

a'ah Lady D lagi cantik. tapi anaknya pun sama. mana nak tumpah kuah kalau tak ke nasi hihihi

RDZ Z said...

Lady D sweet and kate elegant...Both ada aura...

isi dua tabung untuk KA..

Fiza Rahman said...

Sama² cantik.

QasehnyaRania said...

sama cntik.tp punyai kelebihan masing2 kan

ArELeEz said...

kecantikan t'sendiri tp, auranye same.

Siti Fatimah said...

LD re born..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...