Tabung Masa Depan ...

Wednesday, May 21, 2014

WW : Kate Middleton, The Most Stylist British Women !

The top ten most stylish British women

1. Kate Middleton (21%)

2. Holly Willoughby (13%)

3. Cheryl Cole (9%)

4. Emma Watson (5%)

5. Michelle Keegan (4%)

6. Myleene Klass (4%)

7. Kelly Brook (4%)

8. Kate Moss (4%)

9. Pixie Lott (3%)
10. Millie Mackintosh (3%)
 INFO & PHOTOS CREDIT HERE ! TQ

41 comments:

SYANI said...

Suka tengok Kate Middleton. Modest & sopan.

Fiza Rahman said...

Haruslah KM no 1 kan ☺

ArELeEz said...

yg len sexy sket! yg #1 je xsexy sgt..

N.Aima K said...

KA ni peminat KM ke..selalu je tau post psl KM hihihi..

N.Aima K said...

KA ni peminat KM ke..selalu je tau post psl KM hihihi..

Khai♥Rin : anies said...

kate ni kalu x jd puteri, jd model pun elok. kn je bj yg dia pakai

paridah said...

xsiapa dpt mengatasi puteri inggeris tersohor tu kan...

DYatie said...

Subhanallah. Cantik ciptaan Allah.

Ira said...

sopan je kate ni :)

Knor said...

Cantik bergaya...

p/s tq kA ttg info ketidakpastian ..
sahih, produk tiruan...

suri said...

yang pertama tetap hati heee.. ketuklah ketuk heeee :)

Aku Penghibur said...

cantik !!

Diana Rashid said...

emma watson ..cantik dia sekarang..:)

ayut said...

Kate kku pkai ap pon cantik...xdpt no 1 pon mmg dh no 1 kat mata2x perempuan tgk dia..huhuhu

RDZ Z said...

Kate memang stylist pun ..Very the Elegant kan KA..

Nieyl said...

Kate Middleton paling cun..:)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Ai suka Kate ni
Pakai x merapu mcm Kim tu

Kakzakie said...

KM selain cantik airmuka dia lembut..

aTieYusof Family said...

Paling suka Kate...mmg bergaya:)

suri said...

suka dia heeee..

nuff libress :)

LydSunshine said...

mmg sesuai la tittle stylish tu dgn dia.

Tihara said...

kate paling kurus kan :)

Sylarius Yusof said...

Kate Middleton ni, kalau dress up over sikit sure kena kritik dengan orang UK. Diorang ni bukan kira, Queen pun selama je diorang kritik.

AnneRaini said...

kate mmg cantik dan stylish. Suka tgk die.

n O e s u h a i m i said...

kate nampak elegen..

Mummydearie said...

Sukalah tu KA ya, Kate no.1 :)

Aisy Nasiha said...

Haa. Kalau nak tahu pasal Kate mmg wajar dtang blog KA ni. Mmg banyak info pasal Kate..

Kira Sakura said...

mestilah kate yang menang :D

MaMa Rey said...

Kate mmg cantik..raut wajah ayu manis

ietams said...

Kate la yg paling ngetop gitu

Maria Firdz said...

tinggi dan body cantik...

LYAfrina said...

kate middleton mmg ada kelasnya tsendiri..
emma nmpk kurus sgt..msa dia kecik lg cute..

sal ya said...

Kate Middleton kan resemble Princess Diana. Simple je dia. William muda2 dh botak. Apa kes?

Ema Johari said...

kate paling atas tu.

The Reluctant Shopper said...

Kate bukan skdr lawa, tp dia jg classy - tengok la topi tu, kalau kita pakai mesti nmpk funny, tp bila dia pakai nmpk elegan.

hainom OKje said...

Cantiknya badan badan depakan KA.... Entah bila nak dapat badan mcm tu hehe

Gudang Fashion Pria said...

Fashionnya bagus- bagus

belanja online said...

Fashionnya bagus - bagus

Fashion Pria said...

fashion yg keren

QasehnyaRania said...

tinggi langsing..

Mimi Azirah said...

KM tetap no 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...