Tabung Masa Depan ...

Wednesday, September 24, 2014

Kate Middleton Visits Blethcley Park !

( DAH BERABUK2 N3 NI DALAM DRAFT KA.. PUBLISH AJELAH YER !
KATE PUN DH PREGGIE ANAK KEDUA SKANG KAN .... )

Kate Middleton walks in footsteps of codebreaker gran as she visits Bletchley Park.  
The Duchess of Cambridge visited the top-secret WWII codebreaking site to mark
the end of an £8million restoration project...
(Info back on June, 2014 )

11 comments:

hainom OKje said...

Jadi tumpuan yer KA si Kate ni....
tengok gambo last tu....memasing tak lepaskan peluang memandang hehe...

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya dia

aizamia3 said...

cantik + slim.. suka tengok.. ;)

❤Kamsiah❤ said...

dari hujung rambut hingga ke hujung kaki...semuanya sempurna..

Eye_nee said...

Dia sgt cantikkk....

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik.. best dia ke Bletchley Park.

Bicara Kak Noor said...

sayng tak dpt jumpa masa gi uk baru ni heheee mmg gojes bakal queen ni kan

Tihara said...

ooo dah preggy anak kedua yea
tetap cantik :)

asyifa mustaffa said...

La...x tau pun dia dah preggy utk ke dua..hehe..

Fiza Rahman said...

Cantik macam biasa ☺

Mummydearie said...

Letaklah mana sisi pun si Kate ni tetap nampak cantik menawan. Cemburu pulak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...